joan castellsagué planas ok

Mor el Sr. Joan Castellsagué, pare del Dr. Miquel Castellsagué

La passada nit de revetlla de Sant Joan, va morir en Joan Castellsagué i Planas, impulsor de l’escoltisme i dels pastorets a Granollers i pare del Dr. Miquel Castellsagué.

Joan Castellsagué Planas - Trini Piqué
Joan Castellsagué Planas – Trini Piqué

A escassos 15 dies de la mort del Dr. Xavier Castellsagué Piqué (germà del Dr. Miquel Castellsagué), una nova noticia igualment colpidora ens afligeix: la mort del pare del Dr. Miquel Castellsagué i una persona molt compromesa amb la ciutat de Granollers, el Sr. Joan Castellsagué i Planas.

Novament agraïm en nom del Dr. Castellsagué les mostres de condol rebudes i les emotives pa
raules d’amics i companys fetes arribar.

El Sr. Joan Castellsagué va ser un gran promotor de l’escoltisme a Granollers com a primer Cap de l’Agrupament Sant Esteve de Granollers des d’on va transmetre el seu amor per la natura i els valors de l’escoltisme entre els joves. La seva passió per la muntanya, l’excursionisme i Catalunya (que compartia amb la seva esposa Trini Piqué) el va dur a ser un dels primers socis de l’Agrupació Excursionista de Granollers, a convertir-se en Amic de l’Aplec del Matagalls i a ser un dels impulsors de l’Associació d’antics membres de MINYONS ESCOLTES/GUIES SANT JORDI de Catalunya. El Sr. Joan se’n va deixant una forta empremta en l’excursionisme i escoltisme com es pot veure en el llibre “Escoltisme a Granollers 1958-1969”.

El 9 nou presenta així la noticia:

Joan Castellsagué Planas El 9 nou

En l’àmbit cultural el Sr. Joan serà recordat per molts granollerins, també, per ser el primer president dels Amics dels Pastorets de Granollers i un dels fundadors de l’Agrupació Sardanista de Granollers que ja compte amb més de 50 anys i amb la Medalla de la ciutat.

El diari Ara Granollers també informa de la noticia:

Joan Castellsagué Planas Ara Granollers

Agraïm la carta de l’actual President de l’Agrupació Sardanista Granollers el Sr. Ricard Saurí i Conejero dirigida als familiars:

Ricard Saurí Conejero a Joan Castellsagué

El Sr. Joan Sala i Vila, antic professor de dos dels seus fills (entre ells en Xavier) de l’Escola Pia de Granollers, li dedica les següents paraules que agraïm:

Joan Sala Vila a Joan Castellsagué

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.