Inici » Tractaments » Estetica Dental » Reconstruccions estètiques | Estètica dental | Tractaments | Centre Dental M. Castellsagué

Reparem somriures

Les reconstruccions estètiques són una solució per a dents anteriors (incisius, laterals o canins) que han tingut un traumatisme o càries important i que han perdut part de l’estructura dental o també per tancar espais entre les dents (diastemes). Es reconstrueixen amb un material estètic, un composite especial per a zones estètiques.

Reconstruccions dentals estètiques

Es nota la diferència de color entre la dent i la reconstrucció?

No s’ha de notar la diferència de color i per això s’utilitza un material especialment estètic, que té una àmplia gama de colors. Abans de començar escollim el color més similar a la dent pròpia i es fa una tècnica per capes per simular les diferents transparències de la dent.

Quins avantatges tenen les reconstruccions estètiques?

S’utilitza una tècnica adhesiva pel que no és necessari treure part de dent, només en els casos que hi hagi càries, que s’ha de treure la part afectada. En la resta de casos és suficient amb la tècnica adhesiva, pel que la dent queda intacta i pel que podem dir que és un tractament reversible.

Quin tipus de reconstrucció és millor per a mi?

Si creu que necessita una reconstrucció estètica el millor que pot fer és demanar hora amb nosaltres i els nostres experts li aconsellaran quina és la millor solució pel seu cas.

Abans

Abans i després de reconstrucció dental estètica

Despres

Abans i després de reconstrucció dental estètica

Especialista:

Anna Jofré Puigcorbé

Odontòloga

Col. 5708 pel COEC

25 anys d’experiència en el Centre Dental M. Castellsagué com a auxiliar, higienista dental i posteriorment col·laborant com a odontòloga.

Anna Jofré Puigcorbé

Laura García Palma

Odontòloga

Col. 4465 pel COEC

Odontòloga col·laboradora en el Centre Dental M. Castellsagué.

Laura García Palma