Inici » Tractaments » Estetica Dental » Caretes dentals de compòsit o ceràmica

Llueixi un somriure de cine

Les carilles dentals són una solució estètica ràpida i que ofereix extraordinaris resultats aconseguint unes dents més cuidades, més blanques i amb una forma més definida i curosa.
Gràcies als nostres experts en odontologia estètica, els resultats són fantàstics.

Hi ha dos tipus de carilles dentals:

  • Carilles dentals de ceràmica: són molt estètiques, no es desgasten amb el temps, no perden la brillantor ni el color. Es realitzen en dues sessions i proporcionen uns resultats espectaculars.
  • Carilles dentals de composite: són fetes amb el mateix material dels empastaments (o obturacions), per això són més econòmiques però poden arribar-se a desgastar una mica amb el temps. Tot i amb això, mantenen intacte l’esmalt i es realitzen en una sola sessió. També aconsegueixen grans resultats estètics.

Abans

Carilles dentals abans del tractament

Què són les carilles dentals?

Són unes fines làmines de composite o ceràmica fetes a mida que s’adhereixen a la superfície visible de la dent per lluir un somriure visiblement més estètic, més blanc i sense deformacions ni esquerdes.

En quins casos es recomana posar carilles dentals?

Se solen recomanar per millorar l’aspecte de dents engroguides, enfosquides o tacades, en dents amb defectes a la superfície de la dent o amb altres problemes estètics que puguin requerir la cobertura de les dents per una millor aparença estètica. Fins i tot poden reduir els espais entre dents separades.

Quins són els avantatges de les carilles dentals?

El poder d’adhesió a la dent, la resistència a l’abrasió i el gran resultat estètic. Són còmodes i no presenten dificultats i permeten menjar amb normalitat.

Requereixen alguna cura especial?

Com sempre i en tot tractament bucal cal dur a terme una correcta higiene oral que farà que els resultats siguin òptims i duradors.

Què és millor per a mi: posar-me carilles dentals o fer-me un blanqueig dental?

La nostra recomanació és que ens vingui a veure sense compromís i estudiarem el seu cas i les seves necessitats per tal de determinar quina és la millor solució per a vosté. Demani hora aquí sense compromís. Resoldrem els seus dubtes.

Després

Carilles dentals després del tractament

Especialistes:

Anna Jofré Puigcorbé

Odontòloga

Odontòloga general i especialista en Pròtesi i Estètica dental.
Destaca pel seu sentit artístic en realitzar caretes de composite. Aconsegueix somriures estètics, naturals i sans, tots els seus pacients estan feliços amb el resultat.

Seguir llegint

Laura García Palma

Odontòloga

Odontòloga general i especialista en Cirurgia oral i Implantologia

Podeu trobar-la també exercint en el CAP Can Borràs de Cardedeu

Seguir llegint