Inici » Tractaments » Implants Dentals » Pròtesi sobre implants | Implants dentals | Tractaments | Centre Dental M. Castellsagué

Somrigui còmodament

L’alternativa més còmoda a les pròtesis amovibles quan falten diverses dents són les pròtesis dentals sobre implants. Aporten subjecció, comoditat i estètica. S’oblidarà que porta pròtesi.

De pròtesis sobre implants n’hi ha de 3 tipus:

Pont fix sobre implants

Per evitar les incomoditats de les pròtesis amovibles, hi ha l’opció de posar un pont fix sobre implants. A diferència de la col·locació d’implants unitaris (un implant per peça que falta), el pont consisteix en la col·locació de dos implants que subjecten el pont format per corones. Les peces intermèdies només porten corona. Tant les peces amb implants com les peces amb només corona estan unides entre sí permetent omplir els forats ocasionats per la pèrdua de diverses peces consecutives amb el menor nombre d’implants possible.

Visualment no es nota la diferència de quina és la peça que porta implant i quina només corona. A més, l’aparença estètica de les corones és 100% natural. D’aquesta manera, es pot gaudir d’una pròtesi fixa molt més estètica i còmode que una dentadura de posar i treure com l’esquel·lètica. I, a més, és molt més econòmic que posar implants a cada peça que falta.

Pont-fix-sobre-implants

Pròtesi sobre implants híbrida fixa Full-Arch

Les pròtesis sobre implants híbrides Full-Arch (o pròtesis implanto-suportades fixes sobre implants) són la millor opció per rehabilitar completament una dentadura. Tècnicament també se les coneix com a Full-Arch i en el Centre Dental M. Castellsagué comptem amb l’innovador sistema Bone Level Tapered fabricat per Straumann® que combina el material Roxolid® amb la superfície de SLActive®, un excel·lent sistema d’implants amb unes propietats d’osteointegració i cicatrització excepcionals.

Són pròtesis fixes que consten d’una dentadura postissa sense paladar subjectada per 5 o 6 implants i connectors. La pròtesi és completa i va caragolada als implants. Aquests són de titani i proporcionen la subjecció necessària i garanteixen que la dentadura no es mourà. Són les pròtesis sobre implants més còmodes i funcionals. La seva aparença 100% natural proporciona un somriure molt estètic i rejovenit.

protesi-hibrida-full-arch

Sobredentadures amovibles

Les sobredentadures amovibles (també conegudes com a pròtesi implanto-retingudes o pròtesis amovibles sobre implants) són el tipus de pròtesis completa sobre implants que es pot treure i posar, a diferència de la pròtesi híbrida.

Aquesta pròtesi semi-fixa amb paladar és més còmode, estable i estètica que la pròtesi amovible gràcies a unes peces de suport anomenades locators que aporten subjecció segura i permeten treure la pròtesi de forma senzilla per netejar-la còmodament.

Es sol col·locar amb 2 o 4 implants fixes, una estructura resistent i biocompatible, els locators i la pròtesi de resina amb reforç metàl·lic.

SOBREDENTADURA-amovible-superior

Beneficis de col·locar-se una pròtesi sobre implants

  • Major qualitat de vida.
  • Gran resultat estètic: aspecte natural i atractiu gràcies a dents d’aparença 100% natural.
  • Rapidesa de tractament: pots recuperar les dents perdudes en un període curt de temps.
  • Comoditat i funcionalitat.

Les pròtesis sobre implants es mouen si m’aprimo o m’engreixo?

No. Al estar fixades per implants la pròtesi no es mou (tan si es fixa com amovible).

Les pròtesis sobre implants requereixen un manteniment?

Les pròtesis sobre implants són fetes de materials resistents al pas del temps i tenen garantia del fabricant (Straumann®, líder en la fabricació d’implants amb més de 60 anys d’experiència) que confirmen la qualitat de la pròtesi i de l’implant. Simplement cal mantenir uns bons hàbits d’higiene bucodental i visitar al dentista per revisar que tot segueix correcte.

Quin tipus de manteniment requereix?

Hi ha la higiene bucodental a casa: consisteix en rentar-se les dents com si fossin les naturals i, en el cas de les pròtesis híbrides, cal fer servir un fil especial que el dentista li recomanarà per garantir la salut de la geniva.

I també cal completar-la amb la higiene bucodental professional quan el dentista li recomani.

Quina opció és la millor per a mi?

La nostra recomanació és que ens vingui a veure sense compromís i estudiarem el seu cas i les seves necessitats per tal de determinar quina és la millor solució per a vostè. Demani hora aquí sense compromís o truqui’ns al 93 870 98 06. Resoldrem els seus dubtes.

diferencias-tipo-cat

Especialistes:

Miquel Adrados Gràcia

Odontòleg

Odontòleg especialista en Cirurgia oral i Implantologia

Es caracteritza per la seva delicadesa i minuciositat en treballar intentant que l’experiència del pacient sigui el més agradable possible.

Seguir llegint

Laura García Palma

Odontòloga

Odontòloga general i especialista en Cirurgia oral i Implantologia

Podeu trobar-la també exercint en el CAP Can Borràs de Cardedeu

Seguir llegint