Inici » Tractaments » Estetica Dental » Corones dentals de ceràmica o zirconi | Estètica dental | Tractaments | Centre Dental M. Castellsagué

Recuperi el seu somriure

Les corones dentals són una solució ideal per a recuperar l’aparença natural i saludable d’una dent malmesa. Són fundes que imiten la forma i color de les dents naturals i que es col·loquen sobre la dent danyada cobrint totalment la part exterior de la dent per recuperar el seu aspecte sa i la seva funcionalitat.

En el Centre Dental M. Castellsagué confiem en dos tipus de corones dentals per oferir una millor estètica dental:

  • Corones dentals de ceràmica: ideals per a les dents frontals (més visibles a l’hora de somriure) per la seva sorprenent similitud amb les dents naturals i pel seu acabat estètic. Són biocompatibles.
  • Corones dentals de zirconi: més indicades per dents anteriors per la seva superior resistència a la pressió. També proporcionen un gran acabat estètic perquè estan recobertes de ceràmica i són biocompatibles.

Corona dental

Les corones dentals es poden treure?

Les corones dentals són fixades a la dent, són pròtesis fixes. Estan dissenyades per formar part de la dent i millorar-ne la seva aparença i recuperar-ne la funcionalitat.

El color de la corona dental pot canviar amb els anys?

No. Gràcies a la ceràmica, les corones dentals mantenen el seu color per la naturalesa del material.

Les corones dentals poden agafar càries?

No. Les corones són fundes d’un material en el que no es pot generar càries. Per evitar que es pugui arribar a generar alguna càries a la dent natural a través de la unió de la funda a la dent, recomanem seguir una correcta higiene bucal i realitzar higienes dentals professionals mínim un cop a l’any.

Quins avantatges té una corona dental?

Principalment, permet reparar una dent dèbil per evitar que es trenqui, corregir dents que no estan alineades, enganxar un pont, etc., però sobretot permet recuperar l’aparença natural de la dent i lluir un somriure més agradable i estèticament bonic.

En quins casos se sol recomanar la col·locació d’una corona dental?

En casos com: tenir una càries tan gran i amb una dent natural amb superficie insuficient per suportar una obturació convencional, tenir una dent esquerdada, trencada o desgastada, per motius estètics de coloració de la dent o per dents deformats.

En funció de l’estat de conservació de la dent natural el seu dentista pot optar per una corona o recomanar una incrustació ONLAY, INLAY o OVERLAY. Conegui en què consisteixen aquestes tres opcions de reconstrucció estètica dental aquí o contacti amb nosaltres trucant al 93 870 98 06 o deixant les seves dades de contacte aquí i contactarem amb vostè en la major brevetat possible i sense compromís. Els nostres experts estudiaran el seu cas de forma personalitzada.

Laura García Palma dentista

Especialistes:

Anna Jofré Puigcorbé

Odontòloga

Col. 5708 pel COEC

25 anys d’experiència en el Centre Dental M. Castellsagué com a auxiliar, higienista dental i posteriorment col·laborant com a odontòloga.

Anna Jofré Puigcorbé

Laura García Palma

Odontòloga

Col. 4465 pel COEC

Odontòloga col·laboradora en el Centre Dental M. Castellsagué.

Laura García Palma

Relacionat:

  • Nothing found.