Inici » Tractaments » Brackets linguals Incógnito - Centre Dental Castellsagué

Millori el seu somriure gràcies a l’ortodòncia

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega de prevenir, estudiar, diagnosticar i tractar les alteracions de forma, relació, posició i funció de les dents i les seves estructures maxil·lofacials. El seu exercici inclou la correcció de les seves possibles alteracions amb la utilització de diferents tipus de forces per mantenir-les dintre d’un estat de salut òptim.

És un dels millors mètodes per corregir anomalies de posició de les dents.

No és solament una solució estètica sinó també per a la salut: dents tortes o superposades poden ocasionar un desgast en les superfícies de les dents, problemes de l’articulació de la mandíbula o fins i tot càries i periodontitis per la dificultat d’accés del raspall de dents a la higiene diària.

Al Centre Dental M. Castellsagué duem a terme l’estudi, la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les anomalies en la forma, posició, relació i funció de les dents.

Existeixen diferents tipus d’ortodòncia:

Consulti quina tècnica és millor per al seu cas amb la nostra especialista en ortodòncia, qui estudiarà el seu cas personalitzat. Demani hora sense compromís i estudiarem el seu cas aquí.

Especialista:

Núria Gràcia Adrados

Ortodoncista

Odontóloga especialista en ortodòncia.

Domina els tractaments amb Invisalign i brackets en joves i adults així com l’ortodòncia infantil.
Us escoltarà i junts podreu decidir quina opció és millor en el vostre cas.

Seguir llegint