Inici » Tractaments » Ortodoncia » Brackets convencionals |Centre Dental M. Castellsagué

Corregeixi el seu somriure, millori els seus problemes d’oclusió i guanyi qualitat de vida i autoestima

Aconseguir un somriure bonic és bo per a la seva vida social i millora la seva autoestima. I aconseguir una bona oclusió, millora el seu equilibri muscular. Amb els brackets, tot això es veurà reflectit tant a nivell oral com en la teva salut general.

A la nostra clínica fem servir material de qualitat i per això escollim per als nostres pacients el bracket Damon. Considerem que és el millor bracket del mercat perquè amb ell es pot realitzar el mateix moviment amb la meitat de força pel que fa menys mal i els moviments es produeixen més de pressa.

A més a més, en la majoria de casos podem evitar treure dents, aparells auxiliars i cirurgies.

maestro-bracket-straight

Puc portar brackets a qualsevol edat?

Sí, les forces que s’utilitzen per moure les dents són molt lleugeres de manera que es pot realitzar ortodòncia a qualsevol edat sempre que les dents es trobin sans, és a dir, sense càries ni malaltia periodontal activa.

Durant quant temps hauré de portar-los?

El temps de tractament depèn de la dificultat de tractament. Pot oscil·lar entre menys d’un any (per a casos simples) a dos anys (per a casos complexos). En la primera visita es concretarà com és la previsió per al teu cas en concret.

Fan mal quan es col·loquen?

No. La col·locació és indolora. Quan arribi a casa, i després d’unes hores, notarà sensibilitat en les dents que pot durar fins a tres dies. Durant aquests hauràs de fer dieta tova (arròs, pasta, peix, truita, etc.).

Puc escollir brackets invisibles?

Ens adaptem a les necessitats estètiques de cada pacient podent escollir brackets metàl·lics, estètics que no es veuen ja que imiten el color de la dent i no es tenyeixen durant el tractament . Conegui també l’opció d’ortodòncia “invisible” amb la innovadora tècnica INVISALIGN aquí.

Quin és la millor opció de brackets per a mi?

Cada cas és únic, així que recomanem que acudeixi al seu especialista en ortodòncia. Ella s’encarregarà de dissenyar el seu tractament personalitzat i perfecte per al seu cas. Demani hora sense compromís aquí.

Després d’acabar el tractament: se’m mouran les dents?

No. Sempre que una vegada acabada l’ortodòncia es prenguin les mesures adequades perquè això no passada. Segons les necessitats de cada pacient farà falta usar una retenció nocturna, una retenció fixa o ambdues coses.

ninos-brackets-convencionales

nina-brackets-convencionales

Especialista:

Núria Gràcia Adrados

Ortodoncista

Odontóloga especialista en ortodòncia.

Domina els tractaments amb Invisalign i brackets en joves i adults així com l’ortodòncia infantil.
Us escoltarà i junts podreu decidir quina opció és millor en el vostre cas.

Seguir llegint