Inici » Tractaments » Implants Dentals Centre Dental Castellsagué

Recuperi el seu somriure

-50€ de descompte per implant a partir del segon implant.

Els implants dentals són una solució ideal per a reemplaçar dents perdudes. Segons el nombre de dents, la configuració de la boca i les necessitats de cada pacient, es dissenyen diferents tipus de solucions implantològiques: Pròtesi fixe unitària (implant dental), pròtesi fixe múltiple sobre implants dentals o pròtesis amovibles sobre implants. En casos especials en els que el pacient no disposa de suficient massa òssia (os), poden ser necesàriaes tècniques de regeneració òssia guiada.

En el Centre Dental M. Castellsagué tenim una llarga experiència en implantologia oral de qualitat. 30 anys d’experiència en el sector odontològic i més de 1.400 implants col·locats, casos d’èxit i pacients satisfets ens avalen. Els nostres doctors, amb el Dr. Miquel Castellsagué al capdavant, són implantòlegs que treballen amb les tècniques més innovadores i els millors materials. Per a nosaltres la qualitat, la seguretat i la satisfacció dels nostres pacients és el més important. És per això que els implants que utilitzem són d’última generació i de la més alta qualitat i fiabilitat. Pot trobar informació sobre els implants dentals Straumann, “líder mundial en odontologia implantologia, restauradora i regenerativa” amb més de 60 anys d’experiència i amb estudis que els avalen, aquí.

Software 3D coDiagnostiX:

CoDiagnostiX™ és un nou programa informàtic que ajuda al dentista implantòleg a planificar el tractament amb implants dentals així com a crear les guies quirúrgiques que ens permeten col·locar-los de forma més precisa i segura. És una eina que ens ajuda a obtenir resultats més segurs i previsibles de forma més eficient i productiva. Més informació aquí.

Guia quirúrgica:

La guia quirúrgica és una eina protètica dissenyada amb tecnologia 3D que, juntament amb la planificació digital, ajuda al cirurgià a col·locar l’implant amb molta precisió i exactitud. També ens permet reduir el temps quirúrgic  i per tant, aconseguir un millor post-operatori amb menor dolor i inflamació.

Combinant la tecnologia digital 3D de l’escàner intraoral amb l’estudi radiològic del TAC-CBCT, el disseny digital de la guia i la impressió en alta definició amb impressora 3D, obtenim una guia 100% personalitzada i molt precisa.

Si està pensant en un tractament amb implants i te dubtes sobre el preu, el procés, el tipus d’implant, etc., contacti’ns i resoldrem els seus dubtes. Demani’ns hora sense compromís al 93 870 98 06 o de forma online i estudiarem el seu cas de forma individualitzada.

Implants dentals

Dents en un dia

Especialistes:

Miquel Adrados Gràcia

Odontòleg

Odontòleg especialista en Cirurgia oral i Implantologia

Es caracteritza per la seva delicadesa i minuciositat en treballar intentant que l’experiència del pacient sigui el més agradable possible.

Seguir llegint

Laura García Palma

Odontòloga

Odontòloga general i especialista en Cirurgia oral i Implantologia
Podeu trobar-la també exercint en el CAP Can Borràs de Cardedeu
Seguir llegint