Inici » Tractaments » Ortodoncia » Ortodòncia invisible Invisalign - Centre Dental Castellsagué

Conegui la nova tècnica en ortodòncia invisible invisalign… I somrigui sense amagar-se´n!

La tècnica d’ortodòncia invisible Invisalign® consisteix en la correcció de l’apinyament de les dents, de mossegada creuada, de dents separades i altres problemes de col·locació i posició de dents que requereixen ser adreçats a través d’aligners transparents i sense necessitat de brackets ni filferros.

Amb aquesta tècnica d’ortodòncia invisible podrà lluir un somriure ple de confiança des del primer dia de tractament gràcies als aligners transparents pràcticament invisibles, còmodes, eficaços, a mida i extraïbles.

Nova tècnica en ortodòncia invisible invisalign

En què consisteix la tècnica d'ortodòncia invisible Invisalign®?

Després d’una exploració individualitzada, el diagnòstic i l’estudi personalitzat per part de l’experta ortodoncista en el qual es realitza un pla de tractament personalitzat des de la posició inicial de les seves dents fins a la final, es prenen les mides amb el revolucionari i innovador escàner intraoral 3D iTero que realitza una recreació en 3D de les dents del pacient per a la fabricació dels aligners transparents.

Un cop entregats els primers alineadors, el pacient es canviarà setmanalment els aligners per bellugar les dents de manera gradual, setmana a setmana. La Dra Gràcia desenyarà un plà de visites individualitzat per al pacients. Depenent del casles visites seran cada 6,8 o 12 setmanes.

Quins avantatges té aquesta tècnica d'ortodòncia invisible?

Els aligners es fan a mida còmodament gràcies a l’escàner intraoral 3D itero.

És una tècnica còmoda sense brackets ni filferros.

Els aligners són extraïbles, a diferència dels brackets, per poder menjar i beure sense obstacles i per poder raspallar-se les dents i usar el fil dental sense problemes.

Els aligners són transparents. Ningú notarà que els porta posats i podrà lluir un somriure sense complexos.

És un mètode eficaç amb resultats visibles fins i tot abans d’iniciar el tractament gràcies al pla de tractament virtual que permet veure quin aspecte s’espera que tinguin les seves dents una vegada acabat el pla.

Recupera la teva confiança lluint un somriure sense complexos.

Quant temps dura el tractament?

La durada del tractament de l’ortodòncia invisible depèn del nivell de complexitat que suposi cada cas. Normalment pot durar entre 9 i 18 mesos. El temps ho determinarà el seu especialista.

Interfereix a la parla?

No. Segons la gran majoria de pacients tractats, no veuen afectada la seva manera de parlar després del seu període d’adaptació inicial.

Quins casos poden ser tractats?

Dents molt apinyades, dents excessivament separades, mossegada creuada, sobremossegada o mossegada profunda o protrusió són casos que poden arribar a ser tractats amb ortodòncia invisible.

Necessita més informació?

No dubti a contactar amb els nostres especialistes. Ells estudiaran el seu cas i li aconsellaran la millor solució. Deixi’ns les seves dades de contacte aquí i els nostres professionals contactaran amb vostè.

Especialista:

Núria Gràcia Adrados

Ortodoncista

Odontóloga especialista en ortodòncia.

Domina els tractaments amb Invisalign i brackets en joves i adults així com l’ortodòncia infantil.
Us escoltarà i junts podreu decidir quina opció és millor en el vostre cas.

Seguir llegint