Reportatge 25 anys El 9 nou Centre Dental Castellsagué 2016

El Centre Dental M. Castellsagué, “Empresa amb història” a El 9 nou

El 9 nou publica un article sobre els 25 anys de trajectòria del Centre Dental M. Castellsagué

El passat divendres 11 de març de 2016 el diari El 9 nou en la seva edició del Vallès Oriental, va dedicar un reportatge al Centre Dental M. Castellsagué a la secció “Empreses amb història” pel seu 25è aniversari.

“Treball en equip”

El text titulat “Treball en equip” senyala el seu equip com un dels punts forts del negoci juntament amb la innovació tecnològica.

El Centre Dental fundat per el Dr. Miquel Castellsagué Piqué el 1990 ha crescut al llarg dels anys en nombre de pacients i de professionals, passant d’un equip format per dues persones a un equip amb més 15 professionals de primera (auxiliars i odontòlegs, entre els quals, hi ha especialistes). Com bé diu en l’entrevista: “cada doctor té una especialitat, començant per ell mateix que s’encarrega dels implants i la cirurgia. També hi ha endodoncista, periodoncista, ortodoncista i odontopediatria”. El fet de disposar de grans especialistes permet oferir un tractament de millor qualitat i amb la garantia de que estàs a les mans d’experts.

A més, tot i que l’equip cada cop és més nombrós, cada pacient és atès sempre pel mateix doctor oferint un tracte molt més proper, personalitzat i de major qualitat. “Tenim un equip molt estable i per això al client sempre el tracta la mateixa persona” explica el Dr. Castellsagué en el diari vallesà.

“Posem el pacient en primer lloc. És el nostre tret diferencial”

Durant aquests 25 anys el nostre centre dental ha vist evolucionar les tècniques, els tractaments, els materials i els aparells tècnics en salut bucodental incorporant-los per oferir la millor qualitat possible. Per exemple, com s’indica en el reportatge, “fa tres anys que disposem d’un escàner intraoral digital 3D amb el qual podem ser més precisos a l’hora de planificar un tractament” i en un futur proper està previst donar un nou salt tecnològic amb la digitalització del procés de fabricació de pròtesis.

“Disposem d’un escàner intraoral 3D amb el qual podem ser més precisos”

El reportatge ve acompanyat de dues fotografies: una d’antiga (a la part superior dreta) on es recorda un dels box de l’anterior consulta que també estava ubicada al mateix carrer Sant Jaume i una d’actual en el nou centre dental del carrer Sant Jaume 43 Baixos de Granollers amb el Dr. Miquel Castellsagué i l’auxiliar i higienista Eva Jofré (que forma part del centre des de fa 25 anys).

Pots llegir el reportatge complet aquí:

Reportatge 25 anys El 9 nou Centre Dental Castellsagué 2016

Més informació sobre el 25è aniversari aquí i sobre el centre dental aquí.

Etiquetes: , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.