Parlem del Càncer Oral al programa de televisió Connecti.cat

El programa de televisió Connecti.cat de La Xarxa parla de la Campanya de Prevenció del Càncer Oral

Aquest mes de novembre el Centre Dental Castellsagué ha realitzat revisions orals gratuïtes per a fomentar la prevenció i detecció precoç del càncer oral. Mitjans de comunicació com La Xarxa han parlat d’aquesta iniciativa pionera a la nostra zona

El passat dimarts 18 de desembre el programa de televisió Connecti.cat de La Xarxa de Televisions Locals va connectar en directe amb la Dra. Anna Jofré al Centre Dental M. Castellsagué en motiu de la Campanya de Prevenció del Càncer Oral que hem realitzat.

Connecti.cat del dimarts 18 de desembre:

https://www.alacarta.cat/connecticat/capitol/connecticat_18122018

 

Connecti.cat, un programa de proximitat sobre actualitat i històries humanes

Connecti.cat és un programa diari que s’emet a La Xarxa, a una trentena de televisions locals de Catalunya i a Movistar+. Els seus periodistes connecten en directe amb diferents punts de Catalunya per a mostrar l’actualitat i històries d’interès humà del nostre país a través d’entrevistes i reportatges informatius. El passat 18 de desembre van connectar en directe amb el Centre Dental M. Castellsagué per explicar la Campanya de Prevenció i Diagnòstic Precoç del Càncer Oral que hem dut a terme per a conscienciar la població de la importància de la detecció precoç i de les revisions bucals per combatre el càncer oral.

Campanya de Diagnòstic Precoç del Càncer Oral

La Campaña para el Diagnóstico Precoz del Càncer Oral ha estat promoguda pels organismes odontològics oficials: Consejo General de Dentistas de España i la Fundación Dental Española. Sota el lema “Vigila la teva boca, evita el càncer oral” aquesta iniciativa ha tingut l’objectiu de conscienciar als pacients sobre la importància que té el diagnòstic precoç del càncer oral.

 

Informació és prevenció

És primordial que la població estigui informada sobre què és el càncer oral, quins són els seus símptomes i factors de risc, com poden auto-explorar-se i la importància d’assistir a les revisions del dentista per poder realitzar una detecció precoç del càncer oral. Per aquest motiu, poder difondre aquesta informació a través del programa de televisió Connecti.cat, que es veu a tot Catalunya, és tan important i estem molt agraïts a La Xarxa.

La Vigilància Clínica que hem realitzat amb revisions orals gratuïtes per a conscienciar sobre aquesta patologia, detectar possibles casos i informar sobre les auto-exploracions, va ser durant novembre, però si algú ve amb inquietuds sobre el càncer oral, també l’atendrem. Preguem reservar la revisió de forma prèvia al 93 870 98 06, a info@centredentalcastellsague.cat o omplint el formulari de contacte aquí.

Més informació:

El Consejo General de Dentistas lanza su 4ª Campaña para el Diagnóstico Precoz del Cáncer Oral. (Octubre, 2018).

http://www.consejodentistas.es/comunicacion/actualidad-consejo/notas-de-prensa-consejo/item/1529-el-consejo-general-de-dentistas-lanza-su-4-campana-para-el-diagnostico-precoz-del-cancer-oral.html

Cáncer Oral.es www.canceroral.es

Articles relacionats:

Càncer oral: què és, com es diagnostica, tracta…

Revisió dental gratuïta: campanya de prevenció del càncer oral “Vigila tu boca, evita el cancer oral”

VOTV entrevista la Dra. Jofré sobre la Prevención del Cáncer Oral

Etiquetes: , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.