Novetats incorporades aquest 2018

Aquest any hem continuat incorporant novetats als nostres serveis i tractaments

 

En el Centre Dental Castellsagué dediquem els nostres esforços a millorar els nostres serveis, tractaments i tecnologia per oferir la millor atenció possible als nostres pacients. Procurem que els nostres pacients gaudeixin de les últimes novetats en aparatologia dental, tècniques odontològiques, serveis, etc. Seguint aquesta filosofia, aquest 2018 destaquem les novetats següents:

 

Guies quirúrgiques i impressió 3D

Una de les novetats més destacades d’enguany és l’ús de les guies quirúrgiques per a les cirurgies d’implants dentals. La guia quirúrgica és una eina protètica que ajuda al cirurgià a col·locar l’implant amb molta precisió i exactitud. Permet reduir el temps quirúrgic i per tant, aconseguir un millor post-operatori amb menor dolor i inflamació. La guia quirúrgica és 100% personalitzada: es crea per a cada pacient i cas. El seu disseny es planifica digitalment amb tecnologia 3D (gràcies a l’escànner intraoral 3D, un TAC-CBCT i un software digital de planificació de cirurgies d’implants 3D) i s’imprimeix amb impressora 3D professional d’alta qualitat.

Tecnologia d’avantguarda a disposició de les cirurgies d’implants dentals a la nostra clínica dental.

Més informació: https://www.centredentalcastellsague.cat/tractaments/implants-dentals/

Campanya Prevenció Càncer Oral

Una altra punt a destacar és la nostra participació com a voluntaris en la Campanya pel Diagnòstic Precoç del Càncer Oral (sota el lema “Vigila la teva boca, evita el càncer oral”) del Consejo General de Dentistas de España i la Fundación Dental Española. El Centre Dental M. Castellsagué estem molt sensibilitzats amb totes les malalties que afecten la salut bucodental i/o que es poden detectar gràcies al dentista. Per això, hem realitzat gratuïtament revisions i hem ofert informació sobre factors, símptomes, mètodes d’autoexploració, consells, etc., del càncer oral a tots els pacients.

Ha sigut tan rellevant aquesta iniciativa que la televisió VOTV va entrevistar a la Dra. Anna Jofré per parlar sobre el càncer oral a l’informatiu InfoVallès.

Més informació:

https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/revisio-dental-gratuita-prevencio-cancer-oral/

https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/votv-entrevista-dra-jofre-sobre-prevencio-cancer-oral/

Diploma Oxfam Intermón

Fa molts anys que col·laborem amb Oxfam Intermón i aquest any hem rebut el diploma que ho certifica. El Centre Dental M. Castellsagué contribuïm a la labor humanitària d’aquesta ONG amb el Programa Inversió (antigament anomenat Programa Transforma) que consisteix en invertir la situació de pobresa de milers de famílies a tot el món impulsant petits negocis per a reduir desigualtats.

Més informació:

https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/centre-dental-castellsague-centre-solidari-amb-oxfam-intermon/

 

A part de tot això, recordem els avantatges i serveis habituals en el nostre centre dental.

 

AVANTATGES:

 Aparcament gratuït

Primera hora d’aparcament gratuït a Parkings Blaus. Demani el seu tiquet de pàrquing a recepció després de la seva visita.

 Finançament personalitzat

El nostre personal l’informarà sobre les diverses possibilitats de finançament.

 50€ de descompte

Descompte actual: 50€ de descompte per implant addicional a partir del segon implant.

SERVEIS:

 • Agost obert
 • Atenció individualitzada
 • Seguiment dels tractaments realitzats
 • Servei d’estudi personalitzat de cada cas
 • Recordatoris de visites programades
 • Instal·lacions accessibles per a persones amb mobilitat reduïda
 • Aparell d’Ortopantomografia Digital
 • Aparells de Radiologia Digital (Rx)
 • Nou escàner intraoral 3D digital
 • Software 3D coDiagnostiX de planificació d’implants
 • Desfibril·lador semiautomàtic DEA 
 • Circuït complet d’esterilització
 • Ampli horari de servei d’atenció telefònica, online i presencial de dilluns a dijous de 8:00h a 20:00h (migdia obert) i divendres de 8:00h a 14:30h.
 • Comunicació bidireccional també a través de les xarxes socials: Facebook, Twitter i Google+

Més informació al 93 870 98 06, al carrer Sant Jaume 43 Baixos de Granollers, a info@centredentalcastellsague.cat i aquí.

Experts en el teu benestar dental.

Novetats 2017: https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/novetats-pacients-incorporades-2017/

Novetats 2016: https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/2016-novetats-centre-dental-m-castellsague/

Novetats 2015: https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/2015-aniversari-novetats-avantatges-i-obsequis/

Etiquetes: , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

M. CASTELLSAGUÉ CENTRE DENTAL, S.L.P. tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.