portatil-amb-imatge-codiagnostix-1-portada-post

NOU software 3D de planificació d’implants en el Centre Dental M. Castellsagué

El Centre Dental M. Castellsagué inclou l’innovador software de planificació de cirurgia d’implants coDiagnostiX ™ que mostra en 3D la col·locació de l’implant a la boca del pacient.

El Centre Dental M. Castellsagué, seguint la seva política de proporcionar l’última tecnologia als pacients, ha incorporat el nou software coDiagnostiX™ de dentalWings que permet planificar la cirurgia d’implants i permet veure en 3D el procés que es durà a terme durant el tractament amb la recreació 3D de la boca del pacient.

“Cirurgia guiada”

CoDiagnostiX™ és un programa informàtic que ens ajuda a planificar el tractament amb implants dentals així com crear guies quirúrgiques que ens permeten col·locar-los de forma precisa i segura. És una eina que ajuda al dentista implantòleg a aconseguir resultats més segurs i previsibles de forma més eficient i productiva.

“Resultats segurs i previsibles”- dentalWings

portatil-amb-imatge-codiagnostix-3

AVANTANTGES:

Aquesta novetat informàtica aporta grans avantatges pels doctors i pels pacients:

  • Major informació i precisió en la planificació de la cirurgia:

Amb la informació proporcionada a través del TAC i CBCT i d’impressions amb escànner 3D iTero®, el software recrea tridimensionalment la boca del pacient. D’aquesta manera mostra amb gran detall les seves dents, genives i os. Aquesta informació tan rica aporta precisió a la recreació 3D i permet a l’implantòleg: veure la boca del pacient en el moment inicial del tractament detalladament, calcular amb precisió mil·limètrica la posició en la que haurà de col·locar l’implant en el moment de la cirurgia, prendre les mides per a crear una pròtesi provisional i preveure el resultat final digitalment abans de començar.

  • Més seguretat: gràcies a la recreació en 3D. 
  • Més rapidesa, comoditat, eficiència i productivitat:

Al comptar amb la informació del TAC i de l’iTero, la planificació és més còmode, ràpida, precisa… El software compte amb un “workflow” digital que permet estalviar temps i no necessita una plantilla d’anàlisis. A més, l’agilitat del software i la comunicació digital amb el laboratori protèsic també aporta més rapidesa en la producció de les pròtesis.

  • Visualització del procés i previsió dels resultats:portatil-amb-imatge-codiagnostix-4

Gràcies a la tecnologia que disposa aquest software, permet a l’implantòleg mostrar al pacient tot el procés de col·locació d’implant.

La visualització completa i la planificació real dels implants i de les pròtesis sobre implants de forma digital permet al dentista i al pacient veure resultats previsibles en cirurgies tan avançades com aquestes.

COM FUNCIONA?

"Al
iTero

coDiagnostiX™ llegeix les dades d’imatge 3D dels TAC i CBCT (que contenen informació sobre l’os) i dels escànners 3D com l’iTero (que proporciona informació sobre les genives i les dents). Suma la informació de les dues fonts i recrea en 3D la boca del pacient. Amb aquesta informació l’implantòleg fa un estudi del cas en profunditat.

Un cop analitzat el cas, el cirurgià determina el lloc més adequat per la col·locació de l’implant i la seva inclinació, etc. Planifica la cirurgia de forma digital.

Si el pacient ho desitja, també es pot crear una pròtesi provisional que el pacient portarà mentre duri el tractament. Aquesta es crea de forma digital. Es prenen les mides des del mateix programa i es fa el “motlle” digital que s’envia per internet al protèsic per a crear una pròtesi amb impressió 3D.

Finalment, l’implantòleg crea la visualització 3D de la boca del pacient amb l’implant col·locat per tal de poder observar el resultat i mostrar-lo al pacient per a que aquest es faci una idea del resultat.

T’AGRADARIA PROVAR EL SOFTWARE 3D PER IMPLANTS?

Demana hora al 93 870 98 06, per email a info@centredentalcastellsague.cat o a través del formulari online aquí i el Dr. Miquel Castellsagué Piqué estudiarà el teu cas i t’informarà sobre com fer-ho.

Per a més informació: 93 870 98 06, info@centredentalcastellsague.cat o a través del formulari online aquí.

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.