Inici » Tractaments » Ortodoncia » Brackets autolligats |Centre Dental M. Castellsagué

Corregeixi el seu somriure més ràpid i sense treure dents

Els brackets d’autolligat són brackets de baixa fricció que escurcen el temps de tractament, disminueixen el dolor i permeten realitzar tractaments complexos sense necessitat de cirurgia ni llevar dents.

Bracket estètic transparent

Quins avantatges té usar un bracket d’autolligat en comparació d’un bracket convencional?

El bracket d’autolligat desplaça la dent més ràpida i usant menys força pel que el temps de tractament disminueix considerablement i les molèsties són menors.

  • Menor temps de tractament
  • Disminució del dolor
  • Odontologia conservadora
L'ortodòncia autolligada pot evitar que em treguin dents?

En alguns casos sí. Els brackets d’autolligat disminueixen la necessitat de realitzar extraccions. El diagnòstic i pla de tractament ha de ser realitzat per la nostra experta ortodoncista, sent ella qui valorarà i aconsellarà si és necessari llevar dents en cada cas individualment.

Demani hora sense compromís aquí.

'ortodòncia autolligada pot evitar la cirurgia?

Sí. Hi ha determinats casos en els quals un problema dental té de base un problema ossi. Idealment haurien de ser operats per un cirurgià maxil·lofacial. En alguns casos, els brackets d’autolligat ens permeten solucionar el problema dental sense necessitat de passar per quiròfan.

L'ortodòncia pot ser estètica?

Sí. Podem usar un bracket d’autolligat estètic transparent que pràcticament no s’aprecia i no es tenyeix durant el tractament. Els resultats són exactament iguals i en el mateix temps.

Paciente-con-Brackets-esteticos-Damon

Abans del tractament amb brackets autolligats
Damon-MJ-antes-frontal

Després del tractament amb brackets autolligats
Damon-MJ-despues-frontal

Especialista:

Núria Gràcia Adrados

Ortodoncista

Col. 4771 por el COEC

Ortodoncista col·laboradora del Centre Dental M. Castellsagué i professora universitària d’ortodòncia en el Màster d’Integrada d’Adults a la Universitat de Barcelona.

Núria Gràcia Adrados