Inici » Tractaments » Estetica Dental » Estètica perioral amb àcid hialurònic | Estètica dental | Tractaments | Centre Dental M. Castellsagué

Descobreix l’estètica perioral

En el Centre Dental M. Castellsagué comptem amb les últimes tècniques en estètica perioral amb àcid hialurònic, una innovadora solució per ajudar a millorar el somriure, redefinint la línia del fíltrum i contorn dels llavis, augmentant el volum labial, disminuint el somriure gingival, reduint les arrugues periorals, disminuint les línies “de marioneta”, el clotet del mentó i dels laterals del nas, el famós “codi de barres”, etc., i, alhora, hidratant tota la zona.

Estètica perioral amb àcid hialurònic

Què és l’àcid hialurònic?

L’àcid hialurònic (AH) o hialuronat és un polisacàrid glucosaminoglicà no sulfurat que el mateix organisme produeix de forma natural. Es troba especialment localitzat a la pell i als cartílags i té propietats hidratants i regeneradores. És per això que l’àcid hialurònic és cada vegada més utilitzat en el cas de cicatrització de la pell per ferides i agressions a la pell. Per a realitzar el tractament d’estètica perioral, utilitzem l’Auralya que és una línia d’àcid hialurònic reticulat injectable d’origen biotecnològic certificat CE0373. Aquest és altament tolerat i té una alta concentració d’àcid hialurònic reticulat convertint-lo en més efectiu que altres del mercat.

Quins beneficis té l’estètica perioral amb àcid hialurònic?

Alguns dels beneficis de l’ús d’àcid hialurònic en l’estètica perioral són:

  • Els seus efectes són immediatament visibles des de la primera aplicació
  • Pell més terça, realçada, reafirmada i amb aparença més jove
  • Gran hidratació, nutrició i creació de l’estructura carnosa
  • Suavització de les arrugues, línies d’expressió i clotets al reomplir-los
  • Expressió més relaxada i jove
  • Rejoveniment
  • Manca d’efectes secundaris coneguts i de reaccions adverses.
És una intervenció quirúrgica?

No. L’àcid hialurònic s’aplica a través d’una petita infiltració. No interfereix en la vida quotidiana del pacient.

Qualsevol persona pot aplicar aquest tractament?

No. Cal que ho realitzi un especialista titulada amb experiència, com tenim al Centre Dental M. Castellsagué.

Té efectes secundaris?

És poc probable que sorgeixi algun efecte secundari ja que el cos mateix genera aquesta substància així que no la percep com a intrusiva. No adorm la zona ni és tòxica, a diferència d’altres tipus de tractaments que sí són agressius i sí tenen conseqüències negatives.

Igualment, al realitzar-se amb una fina agulla, pot aparèixer una petita inflamació o petit hematoma a la zona que desapareix a les poques hores de l’aplicació.

Els resultats són naturals?

Sí. A diferència de tècniques agressives, l’estètica perioral amb àcid hialurònic ofereix resultats naturals que no es percebran com a exagerats ni canviaran per complet la cara del pacient. Naturalitat, suavitat, no rigidesa de la pell ni tensió en les expressions són algunes de les qualitats que ofereix aquest tipus de tractament.

Amb aquesta tècnica volem ser prudents perquè els resultats siguin els esperats per al pacient. És per això que en la primera sessió s’aplica una quantitat moderada d’àcid hialurònic i s’espera a veure els resultats un cop desinflamada la zona. Si el pacient està satisfet amb els resultats, es deixa així, i sino es fa una sessió de reforç per aconseguir els resultats esperats.

Quant temps dura? És per sempre?

No, l’àcid hialurònic es va reabsorbint. Hi ha diferents viscositats a utilitzar segons la zona. El temps depèn de la viscositat del material que hi hem posat, però pot durar entre 3 mesos (el més suau) a 12 mesos aproximadament

Vol comprovar els resultats vostè mateix/a?

Aquest tractament l’han de realitzar professionals especialitzats i degudament formats com la nostra Dra. Anna Jofré Puigcorbé i es fa per a completar un tractament dental i així poder oferir un somriure completament estètic. Demani’ns hora sense compromís i el nostre equip estudiarà el seu cas i resoldrà els seus dubtes.

Especialista:

Anna Jofré Puigcorbé

Odontòloga

Col. 5708 pel COEC

25 anys d’experiència en el Centre Dental M. Castellsagué com a auxiliar, higienista dental i posteriorment col·laborant com a odontòloga.

Anna Jofré Puigcorbé