Inici » Tractaments » Estetica Dental » Blanqueig dental | Estètica dental | Tractaments | Centre Dental M. Castellsagué

Somriure més blanc amb el nostre blanqueig dental professional

Desitja gaudir d’un somriure més blanc? En el Centre Dental M. Castellsagué trobarà les últimes novetats en tècniques d’estètica dental especialitzades en el blanqueig dental professional que l’ajudaran a recuperar el blanc original de les seves dents. Lluirà un aspecte estèticament millorat, sa i natural.

Abans i després blanqueig dental

Què pot causar la pèrdua del color blanc natural de les dents?

Poden ser causa del tacat i la coloració de les dents: factors ambientals, genètics, infeccions, malalties congènites, l’envelliment, el tabac, alguns fàrmacs i medicaments i determinats aliments.

Quan s'aconsegueixen millors resultats?

El to de blanc aconseguit amb un blanqueig dental dependrà del causant del tacat o coloració de les dents. Per exemple, les taques produïdes per fumar o beure cafè o te o el color groguenc generat per l’envelliment, són casos en els quals és més “fàcil” obtenir millors resultats.

Tinc les dents de color gris i això espatlla el meu somriure, jo també puc aconseguir un somriure més blanc?

Sí. Taques grises produïdes per factors interns que ennegreixen les dents com són l’ús excessiu de tetraciclina o de fluorur (pastes dentifrícies amb massa fluor) en edats prematures, es poden aconseguir resultats espectaculars gràcies a tècniques específiques de blanqueig dental intern.

Amb una bona higiene dental puc recuperar el color natural de les meves dents?

Sí. En casos en els quals el canvi de color sigui superficial, es poden eliminar les taques amb una higiene dental professional.

El blanqueig dental és agressiu i pot malmetre les dents?

No. Precisament aquest és un tractament estètic conservador que utilitza Peròxid d’Hidrògen per penetrar en l’esmalt (recobert d’hidroxiapatita, el mineral més dur del cos humà) a través dels Prismes de l’esmalt sense afectar l’esmalt.

El blanqueig dental és “per a sempre”?

Amb els tractaments i tècniques actuals tan avançats dels quals disposem, els resultats obtinguts amb el blanqueig dental professional poden durar molts anys si el pacient segueix detingudament els consells donats pels nostres especialistes. Alguns dels consells recomanats per garantir un resultat d’èxit i més durador són: deixar de fumar (o reduir-ho al màxim) i evitar aliments i begudes que causen una major coloració com el cafè, el te, la cola, el vi negre o l’arròs negre.

Quin és el preu d'un blanqueig dental professional?

Si desitja realitzar-se un blanqueig dental professional, el convidem a que contacti amb els nostres especialistes. Ells estudiaran el seu cas per poder-li aconsellar la solució més adequada i li resoldran els dubtes que li puguin sorgir. Demani hora sense compromís de forma online aquí o deixi’ns les seves dades de contacte aquí i contactarem amb vostè en la major brevetat possible.

Blanqueig dental

Especialistes:

Laura García Palma

Odontòloga

Col. 4465 pel COEC

Odontòloga col·laboradora en el Centre Dental M. Castellsagué.

Laura García Palma

Anna Jofré Puigcorbé

Odontòloga

Col. 5708 pel COEC

25 anys d’experiència en el Centre Dental M. Castellsagué com a auxiliar, higienista dental i posteriorment col·laborant com a odontòloga.

Anna Jofré Puigcorbé

Marta Fuentes González

Auxiliar i higienista dental

Més de 15 anys d’experiència en el Centre Dental M. Castellsagué com a auxiliar de clínica dental i higienista dental.

Marta Fuentes González