Les 10 preguntes més freqüents sobre els implants

Aquí tens les 10 preguntes més freqüents que rebem a la consulta sobre els implants.

1.EL DOLOR: ELS IMPLANTS FAN MAL?

És el primer que desperta inquietuds a l’hora d’iniciar un tractament d’implants.
La resposta és que NO. És una intervenció mínimament invasiva que es realitza amb anestèsia local, per tant, no se sent absolutament cap dolor mentre dura.
Després a casa, les molèsties són mínimes, menors a les d’altres tractaments, com per exemple una extracció dental.
Res que un ibuprofè no pugui calmar.

2. PODRÉ FER VIDA NORMAL: TREBALLAR, CONDUIR, VIATJAR, PRENDRE ALCOHOL, FUMAR…?

La col·locació de l’implant no alterarà el nostre dia a dia. Únicament caldrà evitar fer esport intens els primers dies i, en el cas de fumadors, minimitzar aquest hàbit durant la primera setmana.

3. REBUIG D’UN IMPLANT


Aquest tipus de complicació és molt improbable.
El 98% dels implants que col·loquem la cicatrització es produeix sense cap tipus de problema, tot i que, com en qualsevol altre tipus de cicatrització, en 2 de cada 100 casos podria no quedar perfecte.
Si això succeeix només caldrà repetir el procés (sense cap cost per al pacient i amb un 98% de probabilitat de que en aquest cas sí que cicatritzi correctament).

4. QUAN DUREN ELS IMPLANTS? ELS TINDRÉ TOTA LA VIDA?

Amb una bona cura, SÍ!!
Els implants et poden durar tota la vida.
Estan fets amb titani, que és un material biocompatible, tolerable pel cos i no tòxic i permet que la integració de l’implant amb l’ós sigui permanent.

5. QUAN DURA UN TRACTAMENT D’IMPLANTS?

Per assegurar-nos que l’implant és satisfactori, el temps és d’entre 3 i 6 mesos.

6. EM QUEDARÀ BÉ AMB LA RESTA DE DENTS?

Sempre treballem perquè hi hagi una harmonia facial en el teu rostre i que la teva salut dental afavoreixi també la teva estètica. Per tant, sí, sens dubte.


7. ES VEURÀ FORAT ENTRE DENT I GENIVA?

No, es col·loca una corona provisional per què no quedi forat.

8. NECESSITEN MOLT DE SEGUIMENT UN COP ELS PORTES?

Recomanem fer un seguiment cada sis mesos per veure’n l’evolució i fer una neteja. Un cop estiguin ben integrats, seguir la pauta dental habitual en tots els pacients.

9. COM ELS NETEJO?

Les persones amb implants dentals han de seguir la mateixa rutina d’higiene que la resta de gent, tot i que recomanem que sigui el més estricte possibles per evitar infeccions.
L’ús de fil dental, raspalls interproximals i el col·lutori han de ser els grans aliats.

10. ES NECESSARI UN IRRIGADOR DENTAL?

L’irrigador és una eina molt útil tant pels implants, com per l’ortodòncia, perquè la pressió de l’aigua arriba a netejar amb profunditat els implants.

No dubtis de fer-nos arribar els teus dubtes i anirem creant nous continguts amb les preguntes freqüents més habituals sobre implants!

Esperem haver-te estat d’ajuda!

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.