Vols aconseguir un somriure de wooow? Caretes, ortodòncia o blanqueig: tria el tractament que et farà tenir el millor somriure

Hi ha 3 maneres de millorar el teu somriure:

  • Canviar-ne el color
  • Millorar-ne la forma
  • Alinear les teves dents

Triar el millor per tu dependrà del grau de perfecció que vulguis aconseguir

Tots tres objectius es poden aconseguir en poc temps i s’hi pot treballar de manera separada o a la vegada.

Avui t’expliquem, en profunditat, els detalls dels tractaments de caretes, blanqueig i ortodòncia que fem a la Clínica Castellsagué.

Per on començar un tractament d’estètica dental?

Cada boca és única, personal i intransferible. De la mateixa manera, ho és el seu diagnòstic. El nostre assessorament per iniciar un canvi en el teu somriure i aconseguir l’estètica dental que desitges comença amb aquestes preguntes que et farem a consulta:

  • Estàs content, contenta, amb el color de les teves dents?
  • Tens les dents desgastades, amb espais negres o trencades? La forma de les teves dents és bonica i t’hi sents a gust?
  • Tens les dents alineades? T’agradaria corregir la seva posició?

A partir d’aquí, triarem la millor opció per a tu.

Els programes de disseny de somriures que tenim a Centre Dental Castellsagué s’inclouen en tres grans categories: caretes de ceràmica o compòsit, blanqueig dental i/o ortodòncia. 

Si t’agrada la forma i posició de les teves dents però vols donar un toc de llum opta per un blanqueig dental

Donar un color blanc natural però ben viu és un dels tractaments més demandants entre els nostres pacients (i nosaltres mateixos) de cara a l’estiu.

El blanqueig aporta lluminositat, una renovació en l’expressió facial i un benestar emocional que és el que els nostres pacients agraeixen més.

Si no ets una persona fumadora, et recomanem fer el blanqueig a casa, que dura entre 20 dies i un mes en funció del punt de partida de les teves dents. No dona sensibilitat i garanteix que aconsegueixis el color que esperes.

Si, en canvi, fumes i no pots deixar de fumar durant un temps et recomanem el blanqueig en clínica, és més ràpid però dona més sensibilitat.

Els resultats del tractament duren molt de temps, tot i que variaran segons la dieta i els teus hàbits. En el cas que tinguis interès per conservar el blanc del primer dia, t’oferim l’opció de fer higiene i repàs anual.

El més important per garantir una bona durada del blanqueig són els bons hàbits, és a dir, no abusar del cafè o té negre, el tabac o el vi negre, i tenir una bona higiene dental.

Aquí veiem un cas de només blanqueig

Vols aconseguir un somriure de wooow? Caretes, ortodòncia o blanqueig: tria el tractament que et farà tenir el millor somriure 0

Si el que vols és un blanc intens o canviar la forma de les teves dents opta per caretes: resultats molt visibles i ràpids

De vegades, podem sentir-nos incòmodes amb el nostre somriure per la forma natural de la nostra dent: potser hi ha massa espai interdental i queda a la vista un forat obscur, o bé la seva forma no és homogènia amb la resta de dents…

Trobem casos, també, de dents que s’han desgastat amb el pas de temps i queden amb formes desiguals.

Sigui com sigui, les caretes acompleixen tres missions en una:

  • Aconsegueixen unificar les dents amb la mateixa mida i color
  • Milloren les formes existents de les dents originals
  • Són l’opció més ràpida i efectiva i una alternativa molt bona a l’ortodòncia

A continuació presentem resultats aconseguits amb diferents casos de caretes a càrrec de la Dra. Jofré.

Cal destacar, per posar caretes de compòsit no s’ha de llimar la dents, s’adhereixen a sobre de la dent original sense necessitat de retallar-la.

A continuació veuràs casos de caretes amb resultats espectaculars, tant en el canvi del color, com en la forma de les dents.

Vols aconseguir un somriure de wooow? Caretes, ortodòncia o blanqueig: tria el tractament que et farà tenir el millor somriure 1Vols aconseguir un somriure de wooow? Caretes, ortodòncia o blanqueig: tria el tractament que et farà tenir el millor somriure 2

Si el teu problema principal és que tens les dents desalineades i t’agradaria posar-les rectes opta per començar per un tractament amb ortodòncia

De vegades, per començar a treballar el somriure, abans de canviar la forma de les dents o fer un blanqueig, convé assegurar-nos que tenim la dentadura alineada tal com volem. A més de ser un tema d’estètica, com el que ens ocupa en aquest article, ens facilita un envelliment correcte de les nostres dents i una salut bucal sana.

No totes les ortodòncies duren dos anys

Un dels serveis més desconeguts d’Invisalign –una de les marques amb més renom– és Invisalign Express: el seu objectiu és aconseguir millores en 3-6 mesos. Se sol utilitzar per alinear casos lleus o per millorar la posició de les dents abans de posar caretes.

En tres mesos es pot corregir el moviment de dents. Els nostres pacients queden molt sorpresos de la rapidesa i l’impacte dels resultats.

Un cop tinguis les dents rectes pots complementar el tractament amb blanqueig i caretes si vols acabar de tenir-les perfectes.

En aquest cas, de només ortodòncia exprés, en veiem els resultats molt ràpid

Vols aconseguir un somriure de wooow? Caretes, ortodòncia o blanqueig: tria el tractament que et farà tenir el millor somriure 3

Casos combinats: quan busquem la perfecció màxima

És molt habitual que, una vegada que un pacient comença amb un cas, per exemple, d’alineació, acabi fent també un blanqueig i unes caretes.

A continuació et presentem alguns casos significatius de pacients que han quedat molt satisfets amb els resultats de les tres etapes.

Vols aconseguir un somriure de wooow? Caretes, ortodòncia o blanqueig: tria el tractament que et farà tenir el millor somriure 4Vols aconseguir un somriure de wooow? Caretes, ortodòncia o blanqueig: tria el tractament que et farà tenir el millor somriure 5

Vols aconseguir un somriure de wooow? Caretes, ortodòncia o blanqueig: tria el tractament que et farà tenir el millor somriure 6Vols aconseguir un somriure de wooow? Caretes, ortodòncia o blanqueig: tria el tractament que et farà tenir el millor somriure 7

Un tractament que també pot ser un regal per a una persona estimada

Cadascun dels tres tractaments poden ser una opció ideal per a regalar a un familiar, de qualsevol edat, amb la nostra targeta regal personalitzable.

Estarem encantats d’assessorar-te i acompanyar-te en el procés.

 

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.