VOTV entrevista la Dra. Jofré sobre la Prevenció del Càncer Oral

VOTV entrevista la Dra. Anna Jofré en motiu de la Campanya de Prevenció del Càncer Oral

Aquest mes de novembre el Centre Dental Castellsagué està realitzant revisions orals gratuïtes dedicades a la prevenció i detecció precoç del càncer oral

El passat divendres 23 de novembre, a l’informatiu InfoVallès de VOTV (Vallès Oriental Televisió), la Dra. Anna Jofré va parlar dels factors de risc del càncer oral per a conscienciar a la població de la importància de revisar-se la boca periòdicament, estar alerta dels símptomes i reduir els factors de risc d’aquesta malaltia.

Com van dir a VOTV, el Centre Dental M. Castellsagué participem en la Campaña para el Diagnóstico Precoz del Càncer Oral promoguda pel Consejo General de Dentistas de España i la Fundación Dental Española. Amb el lema “Vigila la teva boca, evita el càncer oral” aquesta iniciativa té l’objectiu de conscienciar als pacients sobre la importància que té el diagnòstic precoç del càncer oral.

Informació és prevenció

Que els pacients estiguin informats sobre què és el càncer oral, quins són els seus símptomes, com es poden auto-explorar i la importància d’acudir al dentista és fonamental per a la detecció precoç del càncer oral. És per això que, poder difondre aquesta informació a través de l’informatiu InfoVallès és tan important i estem molt agraïts a VOTV per dedicar-hi una notícia.

Informatiu del divendres 23 de novembre:

https://votv.alacarta.cat/infovalles/capitol/23-novembre-2018

 

La Vigilància Clínica que estem realitzant amb revisions orals gratuïtes per a conscienciar sobre aquesta patologia, detectar possibles casos i informar sobre les auto-exploracions, és durant novembre, però si algú ve fora d’aquest mes amb inquietuds sobre el càncer oral, també l’atendrem. Preguem reservar la revisió de forma prèvia al 93 870 98 06, a info@centredentalcastellsague.cat o omplint el formulari de contacte aquí.

Més informació:

VOTV entrevista la Dra. Jofré sobre la Prevenció del Càncer Oral 0El Consejo General de Dentistas lanza su 4ª Campaña para el Diagnóstico Precoz del Cáncer Oral. (Octubre, 2018).

http://www.consejodentistas.es/comunicacion/actualidad-consejo/notas-de-prensa-consejo/item/1529-el-consejo-general-de-dentistas-lanza-su-4-campana-para-el-diagnostico-precoz-del-cancer-oral.html

www.canceroral.es

https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/revisio-dental-gratuita-prevencio-cancer-oral/

https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/cancer-oral-que-es-com-es-diagnostica/

Etiquetes: , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.