VISITA VIRTUAL CENTRE DENTAL CASTELLSAGUÉ

Visita virtualment les instal·lacions del Centre Dental M. Castellsagué

Tour virtual 360º per a visitar les instal·lacions del nostre centre dental des de casa

Descobreix el Centre Dental M. Castellsagué sala a sala des de casa amb la visita Virtual 360º de Google. Aquesta eina gratuïta per l’usuari permet veure les instal·lacions de la clínica dental per internet des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu (des del mòbil, la tableta, l’ordinador…).

D’aquesta manera, els pacients podeu familiaritzar-vos amb el centre dental abans d’anar-hi. És un tour accessible les 24 hores al dia els 365 dies a l’any per a que puguis visitar el nostre centre quan vulguis.

Tecnologia de Google Street View amb imatges de fotografia digital 360º.

És una forma divertida de conèixer una mica més el Centre Dental M. Castellsagué a través d’una eina intuïtiva, còmode i atractiva. Des de l’ordinador es pot visitar clicant amb el cursor sobre la imatge i el Tour 360º es mourà fins on hagis clicat. Amb el mòbil i la tableta, es fa amb els dits. Converteix la visita en gairebé un joc.

Prova-la ara mateix des d’aquí:

Per a més informació: 93 870 98 06, info@centredentalcastellsague.cat, al c/ Sant Jaume 43 Baixos de Granollers o de forma online aquí.

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.