“Ves al dentista un cop l’any”

El Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC) recorda la importància de realitzar la revisió dental anual

Des del Centre Dental M. Castellsagué (Granollers) ens sumem a la campanya “Ves al dentista un cop l’any” llançada pel Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC) en resposta a la baixa assistència al dentista de la població catalana i el perill que això comporta per a la salut bucodental de la població.

Realitzar una revisió dental anual és clau per a la prevenció i detecció ràpida de possibles problemes de salut bucodental. Si no vas al dentista periòdicament tot i no tenir molèsties evidents, poden sorgir problemes sense que te n’adonis o fins que ja és massa tard… Per això el COEC vol conscienciar a la població sobre la importància de visitar el dentista com a mínim un cop l’any.

El 59,8% dels catalans no han visitat el dentista en el 2016 (ESCA, 2016)

Les dades de l’Enquesta de Salut de Catalunya (ESCA) de 2016 mostren que només un 48% dels catalans han visitat el dentista. Una dada força alarmant si tenim en compte que si es generen problemes de salut bucodental i no es detecten i tracten a temps poden esdevenir molt més greus.

El COEC ha llançat aquest estiu la campanya “Ves al dentista un cop l’any” amb voluntat de fer arribar el seu missatge al públic de totes les edats. Per això, compte amb la col·laboració del músic i compositor Manu Guix, la cuinera Ada Parellada, la periodista Elisenda Camps i la guanyadora de “MasterChef Junior 2017” Paula Alòs.

El missatge “explicar que cuidar-se la boca és positiu i ens permet gaudir al màxim de la vida” del Dr. Antoni Gómez (president del COEC) és transmès en aquesta campanya de forma positiva, engrescadora i optimista gràcies a la rumba composta per en Manu Guix i que es pot escoltar en el següent vídeo.

Des del Centre Dental M. Castellsagué també animen a realitzar la revisió dental periòdica ja que la prevenció són claus per a evitar mals majors.

 

Articles relacionats:

Prevenció: https://www.centredentalcastellsague.cat/tractaments/prevencio-i-higiene-dental/

Tornada a l’escola: https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/torna-a-lescola-bona-salut-bucodental/

 

Font:

COEC http://www.coec.cat/ca/noticies/nova-campanya-de-comunicacio-ves-al-dentista-un-cop-lany

Més informació al 93 870 98 06, a info@centredentalcastellsague.cat, a la nostra clínica dental del carrer Sant Jaume 43 Baixos de Granollers (08401) o a través del nostre formulari online aquí.

Etiquetes: , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.