Resum de la 2a Jornada Informativa “Dia Invisalign”

La segona Jornada Informativa es va celebrar el 23 de novembre i va permetre als assistents conèixer la tècnica en ortodòncia Invisalign® de la mà de la Dra. Núria Gràcia (ortodoncista)

El passat dijous 23 de novembre el Centre Dental M. Castellsagué (Granollers) va celebrar la segona Jornada Informativa Gratuïta “Dia Invisalign” on els pacients que hi van assistir van poder conèixer de ben a prop la innovadora tècnica en ortodòncia transparent de forma gratuïta i 100% individualitzada.

Una Jornada Informativa 100% personalitzada i gratuïta

Els assistents van poder gaudir de:

 

Resum de la 2a Jornada Informativa “Dia Invisalign” 0

Així els pacients visitats van veure en que consisteix aquest tractament, consultar a la doctora tots els dubtes que els poguessin sorgir al respecte, provar el nou aparell d’escaneig digital 3D, veure a l’instant com és la recreació 3D de la seva boca i com pot millorar al veure els resultats finals.  També conèixer quins passos s’han de seguir per a que el tractament ortodòntic sigui el més eficaç possible.

 

Gràcies a tots els assistents a la jornada

 

El Centre Dental M. Castellsagué agraeix a tots els assistents la seva presència a la Jornada i la confiança dipositada en els nostres professionals.

No vas poder venir el “Dia Invisalign”?

Si vas voler venir però no vas poder, contacta’ns al 93 870 98 06 o a info@centredentalcastellsague.cat i consultarem el teu cas.

 

 

Articles relacionats:

Descobreix la tècnica en ortodòncia “invisible” Invisalign®. Ortodòncia sense brackets: 

https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/descobreix-tecnica-ortodoncia-invisible-invisalign/

Nou escàner intraoral 3D: https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/nou-escaner-intraoral-digital-3d-ortodoncia/

Etiquetes: , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.