Jornada Invisalign Centre Dental CAstellsagué dra núria gràcia 03

Resum de la Jornada Informativa “Dia Invisalign”

La Jornada Informativa va acollir als assistents que van desitjar conèixer la tècnica en ortodòncia Invisalign® de la mà de la Dra. Núria Gràcia Adrados

El passat dimarts 30 de maig el Centre Dental M. Castellsagué (Granollers) va celebrar la primera Jornada Informativa Gratuïta “Dia Invisalign” on els pacients que hi van assistir van poder conèixer de ben a prop l’innovadora tècnica en ortodòncia “invisible” Invisalign®.

La Jornada va començar a les 09:00h al centre dental situat al carrer Sant Jaume 43 Baixos de Granollers i va durar fins a les 20:00h. Tot un dia dedicat a informar gratuïtament sobre aquesta tècnica de forma 100% individualitzada. Per a garantir aquesta atenció gratuïta 100% individual i personalitzada, es van assignar hores per a cada pacient interessat en assistir a l’esdeveniment.

Una Jornada Informativa 100% personalitzada i gratuïta

Jornada Invisalign ITERO Centre Dental Castellsagué dra núria gràcia 02Els assistents van poder gaudir de:

D’aquesta manera van poder: descobrir aquesta tècnica; consultar en persona a la doctora tots els dubtes que els poguessin sorgir al respecte; provar el nou aparell d’escaneig digital 3D; veure a l’instant com és la recreació 3D de la seva boca i com pot millorar amb Invisalign®; conèixer quins passos s’han de seguir per a que el tractament ortodòntic sigui el més eficaç possible en el seu cas, etc.

La Dra Núria Gràcia Adrados fent ús de l’escàner digital 3D durant la Jornada Informativa “Dia Invisalign” (30/05/17).

Gràcies a tots els assistents a la jornada

El Centre Dental M. Castellsagué agraeix a tots els assistents la seva presència a la Jornada i la confiança dipositada en els nostres professionals.

No vas poder venir el “Dia Invisalign”, però vols venir?

Si vas voler venir però no vas poder, contacta’ns abans d’aquest divendres 02/06/17 a les 14:00h al 93 870 98 06 o a info@centredentalcastellsague.cat i concertarem visita amb la Dra Gràcia Adrados amb les mateixes condicions del “Dia Invisalign“. Més informació: 93 870 98 06

Més enllaços:

30 DE MAIG: Jornada Informativa GRATUÏTA d’ortodòncia INVISALIGN®
Descobreix la tècnica en ortodòncia “invisible” Invisalign®. Ortodòncia sense brackets
NOU escàner intraoral digital 3D per a ortodòncia i implants

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.