Què és una pròtesi sobre implants híbrida fixa full-arch?

Quan falten totes les dents, una de les opcions de tractament són les pròtesis fixes sobre implants

 

Hi ha tres tipus de pròtesis sobre implants: el pont fix, la sobredentadura amovible i la pròtesi híbrida full-arch.

Què és una pròtesi sobre implants híbrida fixa full-arch? 0Una pròtesi sobre implants híbrida full-arch consisteix en una dentadura postissa total subjectada sobre implants dentals. La diferència principal entre una pròtesi sobre implants híbrida fixa full-arch i una sobredentadura amovible sobre implants és que en la segona, les peces dentals protètiques tenen una subjecció de resina (que imita la geniva i el paladar) mentre que a la híbrida no. El dentista determina quina és la millor opció per a cada cas.

La pròtesi híbrida full-arch és una bona opció rehabilitadora, ja que es col·loca sobre 5 o 6 implants i els seus corresponents connectors aportant subjecció i comoditat. La dentadura queda fixada a l’os i geniva del pacient aportant major qualitat de vida. El dentista treballa conjuntament amb el laboratori protètic per tal d’aconseguir un resultat estèticament natural, funcional i còmode.

Per tal de garantir un bon manteniment de la pròtesi, recomanem que el pacient realitzi una correcte higiene bucodental diària complementada amb l’anual a la clínica dental i segueixi les indicacions que el dentista proporciona durant el tractament i a posteriori.

Què és una pròtesi sobre implants híbrida fixa full-arch? 1Més informació aquí, al 93 870 98 06, a info@centredentalcastellsague.cat o al carrer Sant Jaume 43 Baixos de Granollers.

Més informació:

Pont sobre implants dentals: la solució fixa pel teu somriure:

 https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/pont-sobre-implants-dentals-solucio-fixa/

Part de l’èxit d’un implant dental dependrà de la higiene bucodental i els hàbits del pacient:

https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/manteniment-implants-dentals-recomanacions/

Pròtesi sobre implants:

https://www.centredentalcastellsague.cat/tractaments/implants-dentals/protesi-sobre-implants/

Què són les guies quirúrgiques per a implants dentals?

https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/guies-quirurgiques-implants-dentals/

NOU escàner intraoral digital 3D per a ortodòncia i implants

https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/nou-escaner-intraoral-digital-3d-per-ortodoncia-implants/

NOU software 3D de planificació d’implants en el Centre Dental M. Castellsagué:

https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/nou-software-3d-planificacio-implants-centre-dental-castellsague/

“En matèria d’implants no s’hi val tot”, El 9 nou:

https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/en-materia-de-implantes-no-tot-val/

Implants dentals, què cal saber abans de posar-te un implant?

https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/implants-dentals-que-necessita-saber-abans-de-posarse-un-implant/

Etiquetes: , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.