Pont-fix-sobre-implants

Pont sobre implants dentals: la solució fixa pel teu somriure

En odontologia hi ha diverses opcions de tractament de pròtesi dental davant la falta de peces dentals. Poden ser fixes o amovibles (“de treure i posar”), d’una peça, de 3 peces consecutives o de tota la dentadura, etc. Avui des del Centre Dental M. Castellsagué us explicarem una d’elles: el pont fix sobre implants dentals.

El pont fix sobre implants és una solució del tipus fixa de la categoria de “pròtesis sobre implants”. Aquest tipus de pròtesis fixes aporten subjecció, comoditat i millor estètica davant les pròtesis amovibles. A part del pont fix sobre implants, hi ha la pròtesi sobre implants híbrida fixa Full-Arch i les sobredentadures amovibles. Per conèixer aquestes dues, clicar aquí.

diferencias-tipo-cat

Què és el pont fix sobre implants?Pont-fix-sobre-implants

El pont fix sobre implants és una opció ideal quan falten 3 o més dents consecutives. Aquest tractament consisteix en la col·locació de dos implants que subjecten un pont format per 3 (o més) corones enganxades l’una amb l’altra formant un “pont”. Mentre que les peces dels costats porten implant, les del mig no (només porten corona). Això permet omplir un espai de 3 o més dents amb només la intervenció quirúrgica de 2 implants. D’aquesta manera, pots cobrir un espai de diverses peces amb el menor nombre d’implants possible.

Estèticament es veurà que porto un pont?

A nivell estètic, la aparença estètica 100% natural de les peces amb implant i de les peces amb només corona és sorprenent. No notaran que portes un pont.


El tractament és segur?qualitat straumann

Pel que fa a la qualitat del tractament, en el Centre Dental M. Castellsagué comptem amb materials de primera qualitat i amb professionals altament qualificats per garantir l’èxit del tractament. El tractament el duu a terme un expert odontòleg implantòleg amb més de 25 anys d’experiència, el Dr. Miquel Castellsagué i el seu equip. Les pròtesis sobre implants són fetes de materials resistents al pas del temps i tenen garantia del fabricant (Straumann®, líder en la fabricació d’implants amb més de 60 anys d’experiència) que confirmen la qualitat de la pròtesi i de l’implant. Això sí, el pacient ha de seguir les recomanacions dels nostres experts com per exemple: mantenir uns bons hàbits d’higiene bucodental i assistir a les visites de control periòdiques.

Més info a la nostra pàgina sobre pròtesis sobre implants, al nostre telèfon 93 870 98 06, enviant un mail a info@centredentalcastellsague.cat o venint a la nostra clínica dental del carrer Sant Jaume 43 Baixos de Granollers (Barcelona).

Etiquetes: , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.