ortodòncia invisible invisalign preu descompte granollers

Ortodòncia invisible: discreció i comoditat ara un 30% més econòmica

Gaudeixi d’un 30% de descompte en ortodòncia invisible

La innovadora tècnica d’ortodòncia invisible Invisalign® proporciona un somriure còmode i sense obstacles gràcies a la comoditat i discreció dels seus aligners transparents amovibles.

En el Centre Dental M. Castellsagué confiem en la tecnologia Invisalign® com a tècnica en ortodòncia invisible ja que proporciona excel·lents resultats i el seu procés és dels més còmodes i estètics.

La tècnica d’ortodòncia invisible Invisalign® corregeix l’apinyament de les dents, la mossegada creuada, la separació excessiva entre dents i altres problemes de col·locació i posició gràcies a aligners transparents i sense necessitat de brackets ni filferros.

Avantatges de l’ortodòncia invisible

Amb aquesta tècnica d’ortodòncia invisible podrà lluir un somriure ple de confiança des del primer dia de tractament gràcies als aligners transparents pràcticament invisibles.

 • COMODITAT

No hi ha brackets ni filferros.aligner transparent ortodòncia invisible invisalign

L’ortodòncia invisible és còmode pels seus aligners extraïbles que es poden treure i posar fàcilment pel mateix pacient proporcionant, així, la mobilitat necessària per realitzar la higiene bucodental diària i menjar i beure sense obstacles.

 • INNOVACIÓ TECNOLÒGICA

Innovació tant en el tractament en sí com també en l’estudi, la presa de mides i la recreació 3D de les dents ja que es fa amb el revolucionari escàner intraoral 3D iTero® únic a la zona que, amb la seva tecnologia, evites les incomoditats dels tradicionals motlles, permet fer un estudi més acurat i realista i podem recrear l’evolució del tractament fins arribar a veure els resultats desitjats abans de començar-lo.

 • TRANSPARÈNCIA, ESTÈTICA I MAJOR CONFIANÇA

Els aligners són transparents fent-los gairebé imperceptibles a l’ull humà proporcionant una major confiança al pacient a l’hora de somriure sense complexos.

 • ÈXIT

És un mètode eficaç amb resultats visibles fins i tot abans d’iniciar el tractament gràcies al pla de tractament virtual 3D que permet veure el resultat esperat.

Tractament planificat al detall i personalitzat per a cada pacient

El tractament consisteix en diferents fases:

escàner intraoral iTero 3D

 1. Estudi del cas.
 2. Presa de mides i recreació en 3D amb l’innovador escàner intraoral 3D iTero® (Clincheck). Aquesta animació permet veure els resultats d’èxit planificats.
 3. Entrega del primer aligner transparent, kit d’inici, recomanacions, etc. Cada 15 dies es va canviant d’aligner transparent ja que cadascun proporciona determinats moviments adaptats a les necessitats del pacient en tot el procés.
 4. Col·locació dels attachments transparents.
 5. Visites de seguiment.
 6. Refinament (si cal).
 7. Manteniment amb retencions.
 8. Un cop acabat el tractament, es recomanen visites de control cada 3 mesos, després cada 6 i després anuals.

30% de descompte en ortodòncia invisible Invisalign® Lite fins el 31 de maig

Gaudeixi d’aquest tractament amb un 30% de descompte durant aquest mes de maig i comprovi vostè mateix els espectaculars resultats que ofereix.

Truqui i demani’ns hora al 93 870 98 06 o de forma online aquí i els nostres especialistes l’informaran sobre aquest tractament i aquesta promoció d’aniversari.

Més informació sobre l’ortodòncia invisible aquí.

Etiquetes: , , , , , ,

Comentaris

 1. Es un goce encontrar a alguien que realmente sabe lo que están hablando en la red . Obviamente, que sabes cómo llevar articulo a la luz y que sea ameno. Más gente tiene que leer esto.

  1. Muchas gracias Jaime.

   Nos alegra saber que nuestros artículos le son de tal interés y que valora la calidad de ellos.

   Le agradecemos sus amables palabras y le invitamos a que siga disfrutando de la lectura de nuestros contenidos aquí y en nuestras redes sociales.

   Un saludo,

   Centre Dental M. Castellsagué

 2. Necesito saber si también hacéis el 30 de descuento si solo quiero la ortodoncia en una arcada.

  1. Estimada Mariana,

   gracias por contactar con el Centre Dental M. Castellsagué. Le informamos que ése descuento finalizó, pero la invitamos a que solicite visita sin compromiso con nuestra ortodoncista (la Dra. Núria Gràcia Adrados) para que vea su caso, determine la mejor opció para usted y le diseñe un presupuesto lo más ajustado posible.

   Para ello, puede contactarnos a través de nuestro teléfono (93 870 98 06), nuestro email es info@centredentalcastellsague.cat o en persona a la calle Sant Jaume 43 Bajos de Granollers (no cerramos el mediodía).

   Muchas gracias por confiar en nosotros,

   Centre Dental M. Castellsagué.

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.