Nous equipaments dentals al Centre Dental M. Castellsagué

Noves butaques, major comoditat i funcionalitat

El Centre Dental M. Castellsagué renova dos dels equipaments dentals de la consulta per a oferir major comoditat al pacient i major facilitat de moviment als doctors.

Seguint amb la filosofia d’oferir la màxima satisfacció, comoditat i tracte al pacient amb l’última innovació tecnològica i la millor qualitat, hem incorporat dues noves unitats d’equipament dental (“sillons dentals“). Aquestes disposen d’una millor ergonomia de la butaca aportant major comoditat al pacient i millor salut postural al professional.

La satisfacció i la comoditat del pacient són el primer

Les noves butaques responen a un disseny innovador, funcional, estètic, compacte i confortable. La butaca es pot inclinar fins als 180º per a més comoditat del pacient i llibertat de moviments dels doctors. El recolza peus es pot plegar fins als 90º com una cadira permetent més espai de pas, més facilitat de moviments per a persones amb mobilitat reduïda i la possibilitat de que el doctor pugui parlar amb el pacient cara a cara sens obstacles. I el braç és més articulable. A més, s’adapta al pes i mida de cada pacient i a cada tipus de tractament. L’entapissat és ultra Confy™ i ultra Relax™. Entre d’altres qualitats, el disseny inclou llums LED, material resistent i reciclable, peces articulables, etc.

Nous equipaments dentals al Centre Dental M. Castellsagué 0

Més informació: 93 870 98 06, info@centredentalcastellsague.cat o a la nostra clínica dental del carrer Sant Jaume 43 Baixos de Granollers.

Etiquetes: , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.