Nova Jornada de Portes Obertes Invisalign®: “BLACK THURSDAY”

Vine el dijous 23 de novembre, descobreix l’ortodòncia INVISALIGN® i gaudeix d’un descompte “Black Thursday”

En el Centre Dental M. Castellsagué comptem amb la innovadora tècnica en ortodòncia “invisible” Invisalign®. Per donar a conèixer de prop aquesta tècnica, el dijous 23 de novembre realitzarem una Jornada Informativa Gratuïta (“Dia Invisalign®”) sota el lema “Black Thursday, clear orthodontics” per a tots els pacients que vulguin venir a descobrir què és Invisalign®.

En el Centre Dental M. Castellsagué de Granollers farem el nostre particular “Black Friday”, però dijous! El dijous 23 de novembre obrirem les portes de la nostra consulta per a que els pacients que vinguin i acceptin el tractament aquell dia gaudiran de 250€ de descompte.

Què és invisalign®?

aligner transparent ortodòncia invisible invisalignLa tècnica d’ortodòncia “invisible” Invisalign® és una técnica en ortodoncia que corregeix l’apinyament de dents, la mossegada creuada, dents separades i altres problemes de malposició amb l’ús d’alineadors transparents evitant l’ús de brackets.

Els alineadors o “aligners” són unes “fundes” transparents que es dissenyen a mida i que transmeten a les dents els moviments precisos que l’ortodoncista determina per a fer efectiva l’ortodòncia. Aquests alineadors són transparents i estètics; són dissenyats a mida amb escàner digital 3D i impresos amb tecnologia d’impressió 3D; són eficaços; són més còmodes que els brackets i es poden treure i posar per a major comoditat del pacient.

Més informació en el post del blog: “Descobreix la tècnica en ortodòncia “invisible” Invisalign®. Ortodòncia sense brackets”

 

Nova Jornada de Portes Obertes Invisalign®: “BLACK THURSDAY” 1En què consistirà el nostre “Black Thursday”?

El “Black Thursday” consistirà en en mostrar de forma gratuïta a tots els pacients assistents en què consisteix la tècnica, quin pla de tractament se segueix en cada cas particular, quins resultats esperats es poden obtenir, etc.

La jornada consistirà en:

Aquest dia l’anomenem “Black Thursday”, perquè els pacients que vinguin a la jornada i acceptin fer Invisalign® Lite o Full podran gaudir de 250€ de descompte (que és el valor de l’estudi realitzat en la jornada).

Descobriràs a l’instant com quedarà el teu somriure després d’Invisalign!

 

 

Més informació sobre l’escàner intraoral 3D iTero® i el simulador de resultats aquí: “NOU escàner intraoral digital 3D per a ortodòncia i implants”. 

És obert a tothom?

, és obert a tothom que vulgui descobrir Invisalign® i consultar el seu cas a la nostra ortodoncista sense compromís.

Què he de fer per assistir a la jornada del 23 de novembre?

El “Black Thursday” serà una jornada informativa gratuïta amb atenció 100% individualitzada. És a dir, que la Dra. Núria Gràcia estarà al 100% per a cada assistent. D’aquesta manera, tothom qui vulgui, podrà ser atès personalment amb calma i de forma 100% personalitzada per la doctora i plantejar-li tots els dubtes que es vulguin.

Per tal de poder garantir aquesta atenció, cal que tots els assistents s’inscriguin prèviament en el següent formulari, trucant al 93 870 98 06 o enviant un email a info@centredentalcastellsague.cat Les places són limitades.

Cal inscripció prèvia!

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.