blog-orthoapnea-apnea-del-son-roncs-granollers

NOU: OrthoApnea per l’apnea del son i els roncs

L’apnea del son i el roncar ja tenen tractament bucal amb l’innovador dispositiu dental OrthoApnea®

El Centre Dental M. Castellsagué incorpora un nou tractament per fer front les apnees del son i els roncs

En el Centre Dental M. Castellsagué som molt conscients de que l’apnea del son és un trastorn que, juntament amb el roncar, afecta al benestar i la salut de les persones. És per això que hem incorporat un nou tractament en la nostra clínica dental que es basa en la col•locació del revolucionari dispositiu dental OrthoApnea®.

apnea del son i roncsL’apnea del son és la interrupció sobtada de la respiració quan es dorm. Normalment l’apnea va acompanyada de roncs i genera malestar tant pel pacient com pel seu entorn més proper.

L’apnea del son obstructiva és el tipus d’apnea més habitual i es produeix al patir un bloqueig de la circul•lació de l’aire quan es dorm al col•lapsar-se el teixit tou interior del coll. L’obesitat sol ser-ne la causa més comuna.

En el Centre Dental M. Castellsagué ens posem al lloc dels pacients i constantment estem pensant maneres de millorar la salut dels nostres pacients. És per això que hem incorporat un nou tractament contra l’apnea del son obstructiva i els roncs. Aquest consisteix en la col•locació d’un innovador dispositiu intraoral anomenat OrthoApnea®.

orthoapnea-apnea-del-son-i-roncs-dentista-granollersQuè és l’OrthoApnea®?

L’OrthoApnea® és un dispositiu intraoral patentat indicat pel tractament de l’apnea del son i els roncs.

El formen dues fèrul•les unides entre sí per un sistema autoajustable i regulable al mil•límetre. Aquest sistema avança lleugerament i de forma controlada i còmoda la mandíbula per evitar l’obstrucció de la via respiratòria i permetre la respiració.

A més, permet la mobilitat de la boca per dormir còmodament gràcies a la llibertat de moviments en obertura, lateralitat i avanç que permet el sistema mil•limètric.

Així que, l’OrthoApnea® facilita el pas de l’aire millorant els episodis d’apnea i eliminant els roncs, traduint-se en una gran millora en el benestar i la qualitat del son i de vida dels pacients i del seu entorn més proper.

Quins són els avantatges de fer servir l’OrthoApnea®?

 

  1. Evita l’obstrucció respiratòria i permet la respiració.orthoapnea-apnea-del-son-i-roncs-dentista-granollers-2
  2. És un aparell fet a mida adaptat a cada boca i cas per garantir la major eficàcia possible.
  3. Disposa d’un mecanisme d’acció basat en un avançament controlat i còmode de la mandíbula durant el seu ús.
  4. Comoditat.
  5. Fàcil de posar i treure.
  6. Total mobilitat a nivell lateral, d’obertura i d’avançament mil•limètric controlat que permet moure la boca.
  7. Solució múltiple a diversos problemes com Síndrome de l’Apnea Obstructiva del Son (SAOS), patologia oclusal…
  8. Clínicament testat i amb certificació ISO13485 i CE.

 

Com puc saber si jo necessito aquest aparell?

Ronca? Se sent cansat l’endemà al matí o amb mal de cap? Es desperta a la nit amb sensació d’ofec? Creu que pot patir apnees mentre dorm? El nostre Dr. Miquel Castellsagué Piqué (metge, odontòleg, estomatòleg i implantòleg) estudiarà el seu cas en deteniment i li podrà consultar tots els dubtes que tingui al respecte.

Sol•liciti més informació sense compromís al 93 870 98 06, a info@centredentalcastellsague.cat, aquí o a la nostra clínica dental del carrer Sant Jaume 43 baixos de Granollers (08401). El nostre equip d’especialistes l’informarà del tractament.

Més informació: https://www.centredentalcastellsague.cat/tractaments/apnea-del-son-i-roncs/

Etiquetes: , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.