dra-laura-garcia-centre-dental-castellsagué-escaner-itero-2

NOU escàner intraoral digital 3D per a ortodòncia i implants

Incorporem el nou model d’escàner intraoral digital 3D iTero® més còmode, més eficient i més potent

iTero®
©iTero®

En el Centre Dental M. Castellsagué hem renovat l’aparell d’escaneig 3D amb l’últim model d’escàner intraoral 3D iTero® per a oferir un escaneig de la boca més ràpid i còmode pel pacient i una medició de la boca i una visualització dels resultats esperats més precises.

dra laura garcia centre dental castellsagué escaner iteroSeguint la filosofia d’oferir l’última tecnologia en aparatologia, tècniques i tractaments odontològics, hem estrenat un nou aparell d’escaneig digital que permet fer mides de les dents i les genives sense necessitat de motlles, esprais ni pols. També té un capçal més petit que l’anterior versió fent que sigui més còmode en boca. A més, la seva tecnologia d’imatges confocals paral·leles amb escaneig òptic i làser, permet escanejar de forma més ràpida i precisa. Tot, per a un major confort del pacient, ja que per a nosaltres el pacient és el primer.

També destaquem una de les seves novetats principals: el simulador de resultats a color per a la tècnica d’ortodòncia Invisalign. Permet observar com té la boca el pacient en el moment actual i com podria quedar després del tractament a color. D’aquesta manera, el pacient pot observar l’evolució esperada i fer-se una idea més clara del procés.

©iTero®
©Exemple de Simulació iTero®

Aquest tipus d’aparells són usats per a fer mides per a tractaments d’ortodòncia amb tècniques com l’Invisalign i també poden ser usats per a mides de tractaments de pròtesis sobre implants, corones, etc.

Per a més informació: 93 870 98 06, info@centredentalcastellsague.cat, al carrer Sant Jaume 43 Baixos de Granollers o de forma online aquí.

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.