L’onada de fred siberià pot afectar a les dents

Estem a l’onada de fred més intensa dels últims 5 anys i cal protegir el nostre somriure

Segons els meteoròlegs, aquests dies estem patint l’onada de fred més intensa dels últims 5 anys i cal estar preparat per evitar problemes de salut buco dental. Per això, des del Centre Dental Castellsagué, alertem dels perills i en comentem la seva prevenció.

  1. fred siberià i dentsAmb el fred, el que ve més de gust és prendre begudes i plats molt calents, però cal vigilar perquè pendre’s les infusions, els tes, els cafès, la xocolata desfeta, la sopa, les cremes de verdures, etc., a massa temperatura pot debilitar l’esmalt i ocasionar sensibilitat dental.
  2. El vent pot accentuar aquesta sensibilitat dental, així que recomanem tapar-se bé la boca amb una bufanda al sortir de casa. Protegiràs les dents del dolor i també els llavis de la sequedat i a l’organisme, d’un refredat.
  3. Recomanem l’ús de pastes dentífriques per a dents sensibles.
  4. També recomanem protegir els llavis de fissures i aftes mantenint-los hidratats amb barres de llavis hidratants o “cacaos” (com se les coneix).
  5. Determinats aliments com els làctics (rics en calci i fósfor), el salmó (ric en Omega3), les verdures i fruita de temporada contribueixen a enfortir la salut bucodental. I els llegums (amb vitamina B), ajuden a prevenir fissures en els llavis.
  6. Mantenir una bona higiene bucodental i recórrer al dentista de confiança si, tot i els consells, el dolor de dents persisteix.

Més informació a l’article sobre “Sensibilitat Dental“, al 93 870 98 06, a la nostra clínica dental del carrer Sant Jaume 43 Baixos de Granollers, a info@centredentalcastellsague.cat o aquí.

Etiquetes: , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.