Guanya un blanqueig o una higiene dental professional GRATIS! CONCURS

Comparteix una foto amb el que et fa somriure a l’estiu i podràs guanyar un blanqueig o una higiene dental professional gratuitament

Aquest estiu el Centre Dental M. Castellsagué de Granollers, en motiu del 25è aniversari, hem preparat un concurs a Facebook i Twitter per a tots els usuaris que vulguin gaudir d’aquest premi valorat en 380€ i realitzat per professionals altament qualificats.

Aquest estiu, volem fer-te somriure més que mai! Participa al concurs “Què et fa somriure a l’estiu?” a Facebook o a Twitter i podràs guanyar un blanqueig dental professional i una visita amb els nostres odontòlegs de forma gratuïta. T’animes?

Què et fa somriure a l’estiu?

FES-TE FAN, PUJA LA TEVA FOTO I ACONSEGUEIX VOTS

Fes-te fan, puja una foto feta per tu en la que mostris una situació, un moment, un menjar, un lloc, una persona, etc., que et faci somriure a l’estiu i aconsegueix que sigui la més votada. D’entre les més votades, les 3 millors tenen premi!

 • Busques inspiració?

gosset platja concurs facebook
Una foto del gelat que més t’agrada gaudir a la platja, una foto de la teva mascota jugant al jardí amb els aspersors, una foto del teu paisatge preferit que t’omple d’alegria i bon rotllo… Qualsevol cosa, lloc, moment, situació, persona, etc., que et faci somriure a l’estiu.

Recorda: Què et fa somriure a l’estiu?

 • PREMIS:

1r premi: BLANQUEIG DENTAL + visita 
2n premi: HIGIENE DENTAL + visita
3r premi: HIGIENE DENTAL + visita

 • Per tant, hi haurà 3 guanyadors:

Els usuaris votaran la/les foto/s que més els agradi/n.De les fotos més votades, el Centre Dental M. Castellsagué escollirem les 3 fotos guanyadores. Seran les que més ens facin somriure i que millor representin l’alegria a l’estiu i l’esperit d’aquest concurs.

Seràs tu un d’aquests/es tres guanyadors/es?blanqueig

Participa des de Facebook o Twitter

  • O des de TWITTER:exemple tuit
   1. Fes-te seguidor/a del nostre perfil de
    Twitter www.twitter.com/CentreDentalMC
   2. Publica un tuit amb la teva foto participant acompanyada de la menció @centredentalmc i del hashtag #estiusomriu.
   3. Comparteix la teva participació.
   4. Aconsegueix vots. IMPORTANT: Encara que la participació sigui pujant la foto des de Twitter, els vots es fan en aquesta pestanya de Facebook.
 • Com aconseguir que la teva foto tingui vots?

Compartint l’enllaç de participació entre els teus/teves amics/gues de Facebook, Twitter i altres xarxes socials o també a través de Whatsapp, Telegram, mail, etc., et pot ajudar. Si dones a conèixer la teva participació, hi haurà més possibilitats d’aconseguir més vots. Però sobretot, recomanem fer una foto que transmeti allò que et fa somriure a l’estiu de forma alegre, original… I respectuosa!

 • Com votar als participants?

Fes-te fan de la nostra pàgina de Facebook vota a la teva/es foto/s preferida/des accedint a la pestanya dedicada al concurs i després clicant a “Veure participants“.

Tant si els participants han pujat la seva foto des de Facebook com des de Twitter, els vots es conten des de Facebook a través d’aquesta aplicació a la qual pots accedir directament o a través de l’enllaç de participació dels mateixos participants (si és que algun d’ells t’ha compartit el seu enllaç).

 • Durada del concurs:

Tens temps tant de participar com de votar a altres participants des del dilluns 13 de juliol fins el diumenge 31 d’octubre de 2015.

 • Més dubtes?

Vols guanyar el blanqueig dental gratis però tens dubtes? Trobaràs més informació a les Bases legals del concurs a la pàgina del concurs, a la nostra web, al nostre blog o al correu info@centredentalcastellsague.cat.

 Volem omplir l’estiu de somriures

Participa, vota o difón el concurs… Ens agradaria omplir aquest estiu de somriures. Ens ajudes?

Informació sobre el blanqueig dental professional aquí.

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.