Felicitació de Nadal 2020

Estimats pacients,

 

Us volem donar les gràcies per comptar amb el nostre equip de professionals en un any tan excepcional com aquest.

Aquest any ha sigut especialment dur per a tothom i, primerament, volem agrair a totes les persones que han lluitat i estan lluitant a primera fila contra la COVID_19. Volem fer arribar el nostre suport a totes aquelles persones que han perdut algun ésser estimat o estan lluitant contra la malaltia. També a les famílies que estan passant per dificultats diverses derivades de la pandèmia.

Agraïm a tots els pacients la seva confiança i la seva comprensió en aquestes circumstàncies especials. Des de l’equip del Centre Dental M. Castellsagué hem treballat per mantenir el màxim de serveis possibles per tal d’atendre les urgències durant la pandèmia, hem incorporat més sistemes de protecció i hem adaptat els protocols de seguretat, prevenció i higiene per tal de garantir la protecció dels nostres pacients davant la COVID_19 i poder seguir oferint la màxima qualitat possible dels nostres tractaments dentals.

Gràcies al vostre suport hem pogut arribar als 30 anys. Malauradament aquest no ha sigut un any de celebració, és per això que desitgem poder celebrar els 30 anys com cal quan sigui possible.

 

Rebeu els nostres sincers desitjos per unes bones festes i un feliç 2021,

 Felicitació de Nadal 2020 0

 

Centre Dental M. Castellsagué

Experts en el teu benestar dental

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.