Medicina Qualitat Implants dentals clínica dental granollers El 9 nou Vallès Oriental 11 abril 2016

“En matèria d’implants no s’hi val tot”, El 9 nou.

Cada pacient és diferent, així que sospita d’ofertes low-cost estàndards

Com el Dr. Miquel Castellsagué Piqué explica a El 9 Nou (Vallès Oriental) (al monogràfic sobre medicina de l’11/04/2016), sempre cal fer un diagnòstic acurat al pacient, ja que cada pacient té les seves particularitats i, a partir d’aquí, valorar quin és el tractament més adient en cada cas.

Implantes Dentales

Cada cop és més habitual veure ofertes estàndard de clíniques dentals low-cost de les quals se n’ha de desconfiar. El doctor, al igual que el Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC) en la campanya “No piquis”, adverteix la perillositat d’aquestes ofertes packetitzades a preus irrisoris que, a través de publicitat enganyosa, ofereixen tractaments en les que no es té en compte el cas del pacient ni la personalització, només té un objectiu econòmic (no pensen en el pacient) i, moltes vegades, amaga costos extres que inflen el preu final.

Més informació sobre la campanya del COEC aquí: “No piquis. ” http://www.nopiquis.cat/

>>“La medicina no es pot basar en el preu, sinó en la qualitat tant del producte com dels professionals”

Segons el Dr. Castellsagué, cal estar alerta davant ofertes i preus sospitosament barats, ja que les propagandes d’aquest tipus ofereixen preus que no són propis d’implants d’alta qualitat.

Cal ser visitat per un especialista que diagnostiqui el seu cas de forma acurada i professional, un cop diagnosticat el tractament implantològic més adient, si vostè decideix valorar diferents opcions de clíniques implantològiques, li recomanem que tingui en compte 3 aspectes vitals:

  1. El centre implantològic
  2. L’especialista
  3. El tipus d’implant i el seu fabricant

instrumental dentista

  1. El centre, implantològic

Cal que la clínica dental tingui nombre de registre, compti amb professionals col·legiats als col·legis de metges i d’odontòlegs, sigui de confiança, amb bones referències i amb experiència col·locant implants dentals. Els implants són un tractament mèdic quirúrgic i, per tant, han de ser realitzats en espais preparats per a cirurgies d’aquest tipus i comptar amb les instal·lacions i els aparells necessaris. Informi’s bé sobre el centre, abans d’escollir-lo.

  1. L’especialista, millor si és implantòleg

Miquel Castellsagué Laura GarcíaPer descomptat que l’odontòleg ha de estar col·legiat al Col·legi Oficial d’Odontòlegs i d’Estomatòlegs de Catalunya (COEC), però és important que, a més, sigui implantòleg (especialista en col·locar implants). Segons l’estudi independent sobre implants publicat pels doctors J. Derks, D. Schaller, J. Hakansson, J.L. Wennström, C. Tomasi i T. Berglundh de la Universitat de Gothenburg (Suïssa), els casos d’èxit es deuen als sistemes d’implants i incrementen si qui els col·loca és un implantòleg, com és el nostre cas.

  1. El tipus d’implant i el seu fabricant qualitat straumann

És important informar-se sobre el fabricant d’implants i sobre el model d’implant a col·locar i el seu material. Recomanem consultar informació fiable, casos d’èxit, referències, etc., i consultar tan webs del fabricant com també en mitjans de comunicació fiables i en estudis científics independents.

Un fabricant li ha de garantir la qualitat de l’implant i, quantes més certificacions ho avalin, millor. Comprova que són segells d’organismes i institucions independents a l’empresa i oficials.

Tota la informació completa dels indicadors de qualitat en implants aquí: “Implants dentals, què cal saber abans de posar-te un implant?” https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/implants-dentals-que-cal-saber-abans/

Per acabar, el Dr. Miquel Castellsagué recorda a l’article d’El 9 nou que, tot i que els implants estan fabricats per durar anys, cal que el pacient en tingui cura i realitzi els manteniments pertinents.

Article El 9 nou complet:

Medicina Qualitat Implants dentals clínica dental granollers El 9 nou Vallès Oriental 11 abril 2016

Més informació sobre implants dentals aquí:

Dents-en-un-dia“Els implants dentals Straumann, els implants amb taxa més alta d’èxit, segons un estudi de la Universitat de Gothenburg (Suïssa)” https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/implants-dentals-straumann-taxa-mes-alta-exit-estudi/

“Implants dentals. Recuperi el seu somriure” https://www.centredentalcastellsague.cat/tractaments/implants-dentals/

“Implants dentals. Dents en un dia” https://www.centredentalcastellsague.cat/tractaments/implants-dentals/dents-en-un-dia/

“Implants dentals. Pròtesis sobre implants” https://www.centredentalcastellsague.cat/tractaments/implants-dentals/protesi-sobre-implants/

“Implants dentals. Regeneració òssia guiada” https://www.centredentalcastellsague.cat/tractaments/implants-dentals/regeneracio-ossia-guiada/

Més info a la nostra clínica dental situada al carrer Sant Jaume 43 Baixos 08401 Granollers, 93 870 98 06, info@centredentalcastellsague.cat o aquí.

Etiquetes: , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.