carillas dentales granollers

El teu somriure perfecte amb carilles dentals

Carilles dentals, una bona solució dental estètica

Cada dia és més important lluir un somriure sa i natural. Fins fa poc gaudir d’un somriure d’aquestes característiques no era tan fàcil, però ara els odontòlegs disposem de grans avenços en odontologia estètica que permeten aconseguir resultats realment extraordinaris.

Un dels tractaments estètics que aporta uns resultats excel·lents és la col·locació de carilles dentals. Les carilles estètiques són una fantàstica opció per aconseguir un somriure definit, blanc i bonic.

Les carilles són làmines de composite o ceràmica fetes a mida que es col·loquen davant la dent natural, així que, al somriure, no es veurà cap imperfecció de la dent natural.

Llueix dents sense deformacions, decoloracions ni esquerdes.

Hi ha dos tipus de carilles dentals estètiquescarillas dentales granollers

 • Carilles dentals de ceràmica: són molt espectaculars estèticament i donen molt bons resultats. No es desgasten, no perden la brillantor ni el color.
  • Cal realitzar primer una visita en la que es prenen uns motllos sobre els que el dentista i el protètic valoren, com a especialistes, les particularitats del cas i dissenyen la forma de les caretes.
  • En una segona visita es fa una prova estètica en la que el pacient pot valorar el canvi que es produirà en el seu somriure. Si tot és correcte, es programa un dia per preparar les dents que rebran les caretes, es fan unes mides i es col·loquen uns provisionals. A la següent visita ja es cimenten les caretes de forma definitiva.
 • Carilles dentals de compòsit: també proporcionen grans resultats estètics ja que els compòsits actuals són d’una gran fiabilitat i amb unes característiques cromàtiques que resulta quasi impossible diferenciar-les d’una dent natural. Tenen l’avantatge de que no cal retocar l’esmalt de la dent. També són més econòmiques, ja que no hi intervé el protètic. Mantenen l’esmalt intacte durant molt de temps i es realitzen en una sola sessió o en dues (segons la quantitat de dents que cal tractar).

 

Quins problemes estètics poden solucionar les carilles?

Les carilles són la solució ideal per deixar enrere tots els següents problemes estètics i lluir, en un dia, un somriure espectacular:

 • Coloracions poc estètiques: dents de color fosc, groguenc, grisenc o amb taques impossibles d’eliminar, etc. Les carilles mostraran unes dents blanques.
 • Petites fractures
 • Defectes i deformacions a la superfície
 • Espais interdentals (diastema)
 • Alguna dent més petita que la resta
 • Altres problemes estètics

Són còmodes?

Les caretes dentals són molt còmodes. No presenten cap molèstia per parlar i permeten menjar sense problemes.

Requereixen alguna cura especial?

Com sempre i en tot tractament bucal cal dur a terme una correcta higiene oral que farà que els resultats siguin òptims i duradors.

El seu poder d’adhesió a la dent i la resistència a l’abrasió, les converteixen en peces resistents.

Consulta quin tipus de carilles són les ideals pel teu cas aquí:

Demana hora aquí de forma online, enviant un mail a info@centredentalcastellsague.cat o trucant al 93 870 98 06 i els nostres dentistes especialistes estudiaran el teu cas i t’oferiran un pressupost sense compromís.

Etiquetes: , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.