Miquel Castellsagué centre dental granollers desfibril·lador DEA VOTV infovallès

El desfibril·lador DEA del Centre Dental M. Castellsagué és notícia en els mitjans locals i comarcals

El 9 nou, l’Ara Granollers i VOTV fan ressò de la importància d’incorporar el desfibril·lador DEA i de ser un centre cardioprotegit a Granollers com nosaltres

El passat mes de febrer el Centre Dental M. Castellsagué (Granollers) vam incorporar a les nostres instal·lacions un desfibril·lador semiautomàtic DEA per a protegir els pacients de casos d’emergència cardiorespiratòria tan en adults com en infants. D’aquesta manera, s’ha convertit en un centre dental cardioprotegit.

La notícia ha arribat als mitjans locals i comarcals El 9 nou, Ara Granollers i Vallès Oriental Televisió (VOTV) i han publicat les següents notícies.

Des d’aquí els donem les gràcies de nou, per tractar un tema tan important per a nosaltres com és poder salvar vides.

EL 9 NOU SOBRE EL DESFIBRILADOR centre dental castellsague petit
El 9 nou. 24 de febrer de 2017.

ARA GRANOLLERS
Ara Granollers. Edició febrer 2017.

desfibrilador DEAQuè és un desfibril·lador DEA?

El DEA és un aparell de desfibril·lació que s’utilitza en casos d’emergència càrdio-pulmonar tan per a infants com adults. Hi ha dos tipus de desfibril·lador extern DEA: l’automàtic (que aplica la descàrrega automàticament) i el semiautomàtic (s’ha de polsar el botó de descàrrega per a tenir major control de la situació i major seguretat). El semiautomàtic és el recomanat en centres com el nostre.

El DEA que hem incorporat és d’última generació i amb la tecnologia analitza el cor del pacient i decideix si s’ha de desfibril·lar o no. Té un funcionament totalment segur ja que disposa d’un mecanisme de seguretat que evita la desfibril·lació si no és necessària. A més, aquest dispositiu compta amb la innovadora ona bifàsica SCOPE™ que optimitza la descàrrega segons cada pacient, incrementant les seves possibilitats de supervivència. Així que és un sistema més segur i que garanteix el seu ús adequat.

Estem molt sensibilitzats i conscienciats de la importància d’oferir una ràpida actuació davant una parada càrdio-respiratòria.

Sabem que…

“la possibilitat de supervivència de la persona es redueix entre un 7 i un 10% cada minut que passa”. Però en canvi, “si es comença una reanimació bàsica durant el primer minut, les possibilitats de supervivència són del 70%”., segons la Sociedad Española de Cardiología (SEC).

… Així que si podem actuar ràpidament i contribuir a salvar una vida, ho farem.

“Com més ràpid s’apliqui reanimació cardiopulmonar RCP, més alta serà la probabilitat de supervivència. Així que, si mai un pacient té una parada cardiopulmonar, el nostre equip estarà preparat i tindrà les eines per poder actuar amb rapidesa gràcies al desfibril·lador DEA i contribuir a la supervivència del pacient mentre venen els serveis d’emergència. La seguretat dels nostres pacients és el primer.”, com diu el Dr. Miquel Castellsagué.

Miquel Castellsagué centre dental granollers desfibril·lador DEA VOTV infovallès

Desitgem que més espais públics i privats es converteixin en espais cardioprotegits com el nostre. Per això agraïm molt sincerament la difusió de tal notícia als mitjans mencionats.

Per a més informació: a l’article del nostre blog “El Centre Dental M. Castellsagué incorpora un desfibril•lador semiautomàtic DEA“, 93 870 98 06, carrer Sant Jaume 43 Baixos de Granollers (08401), a info@centredentalcastellsague.cat o de forma online.

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.