aparell reanimació DEA centre dental castellsagué granollers

El Centre Dental M. Castellsagué incorpora un desfibrilador semiautomàtic DEA

El Centre Dental M. Castellsagué disposa d’un desfibril·lador semiautomàtic DEA per a casos d’emergència cardio-pulmonar a les seves instal·lacions

desfibrilador DEAConscienciats per la importància d’oferir una ràpida actuació davant una parada cardíaca i seguint la filosofia del centre d’oferir la millor atenció al pacient possible, el Centre Dental M. Castellsagué ha incorporat un equip de desfibril·lació semiautomàtic DEA convertint-se en un centre cardioprotegit.

“La possibilitat de supervivència de la persona es redueix entre un 7 i un 10% cada minut que passa”

aparell reanimació DEA centre dental castellsagué granollers
El Dr. Castellsagué fent una demostració del DEA

L’aparell de desfibril·lació adquirit és un equip d’última generació que s’utilitza en casos d’emergència càrdio-pulmonar tan per a infants com adults. Permet analitzar el cor del pacient i decidir si s’ha de desfibril·lar o no. Té un funcionament totalment segur ja que disposa d’un mecanisme de seguretat que evita la desfibril·lació si no és necessària. A més, aquest dispositiu compta amb la innovadora ona bifàsica SCOPE™ que optimitza la descàrrega segons cada pacient, incrementant les seves possibilitats de supervivència. Així que és un sistema més segur i que garanteix el seu ús adequat.

DEAUn aparell d’aquest tipus permet incrementar les possibilitats de supervivència davant una parada càrdio-respiratòria mentre venen els serveis d’emergència.

“El Centre Dental M. Castellsagué som un centre cardioprotegit”

Més informació sobre l’Assistent Avançat de RCP (Reanimació Cardio Pulmonar) adquirit aquí: http://www.adiemed.es , al 93 870 98 06, a info@centredentalcastellsague.cat, al carrer Sant Jaume 43 Baixos de Granollers o de forma online aquí.

centre cardioprotegit granollers

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.