web i xarxes socials

El Centre dental M. Castellsagué, estrena pàgina web

El Centre Dental fundat pel Dr. Castellsagué, renova la seva web per oferir un millor servei als pacients

Una web totalment nova, actualitzada, amb un disseny usable i adaptat a tots els dispositius i amb una gran riquesa de continguts d’interès pels pacients, és una de les novetats del 25è aniversari del Centre Dental M. Castellsagué.

El Centre Dental M. Castellsagué de Granollers celebra el seu 25è aniversari oferint un servei d’alta qualitat i una de les novetats en motiu de l’aniversari és la creació de la nova pàgina web.

La pàgina web www.centredentalcastellsague.cat està pensada per oferir un canal de comunicació pacient-professional transparent, obert, proper, fàcil d’usar i ric en informació d’interès pel pacient. Dos dels objectius són: informar en profunditat de l’àmplia varietat de tractaments, dels serveis i avantatges per a pacients i donar a conèixer més detingudament l’equip de professionals.

És una web innovadora informàticament. Per exemple, és una web responsive: adaptada tant per a ordinadors com per a dispositius mòbils i tabletes i apte per ser usada des de diferents navegadors. Tot pensat per garantir la comoditat dels usuaris.

La pàgina es divideix en els següents principals apartats:

  • Inici: pàgina d’inici de la web on es presenta el Centre Dental, els tractaments i novetats, el mapa per saber com arribar-hi, etc. Continguts que s’aniran renovant i actualitzant (com la resta de la web) per mantenir informats als pacients de les últimes novetats.
  • Sobre nosaltres: on l’usuari trobarà informació sobre el Centre Dental, la seva història i filosofia (valors que defensa, objectius que treballa…), les instal·lacions i els motius pels quals garanteixen un servei de la més alta qualitat.
  • Tractaments: on hi ha detallats els tractaments amb àmplia informació sobre cadascun d’ells i els professionals que els duen a terme.
  • Salut dental i notícies: el Centre Dental M. Castellsagué no només estrena nova pàgina web sinó que també un blog dins d’ella. Un blog que publicarà periòdicament articles i consells per contribuir a una millor salut bucodental, notícies i novetats sobre el Centre Dental i més informacions d’interès pels pacients. En aquest aparat podrà comentar les publicacions, donar la seva opinió al respecte, consultar dubtes del tema tractat, etc., perquè l’opinió dels usuaris és important pel Centre Dental.
  • Avantatges i finançament: conegui tots els serveis i avantatges per ser pacient del Centre Dental M. Castellsagué i la possibilitat de finançar tractaments. Avantatges com gaudir d’1 hora d’aparcament gratuït, wifi, accés per a persones amb mobilitat reduïda, descomptes i promocions o regals del 25è aniversari, entre d’altres, els trobarà detallats en aquest apartat.
  • Professionals: informació detallada sobre tots els professionals del Centre Dental agrupats per equips. Allà podrà conèixer la formació i especialització de tots els experts del centre.
  • Contacte: allà hi trobarà una de les moltes vies de contacte on, de forma senzilla, podrà contactar amb el Centre Dental M. Castellsagué per fer arribar la seva consulta, la seva petició d’hora o qualsevol suggeriment sobre el Centre Dental que vulgui expressar.

Des del Centre Dental M. Castellsagué, li donem la benvinguda a la nostra nova pàgina i el convidem a que descobreixi vostè mateix tot això i molt més.

Dr. Miquel Castellsagué i Piqué i tot l’equip del Centre Dental M. Castellsagué.

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.