bon nadal i feliç 2016 centre dental castellsagué granollers

El Centre Dental M. Castellsagué els desitja bones festes i feliç 2016

En honor a aquestes festivitats, el Dr. Miquel Castellsagué i el seu equip els desitja unes bones festes i feliç any nou

 

Estimats pacients,

En aquestes festes tan especials, l’equip del Centre Dental M. Castellsagué i jo, personalment, volem desitjar-los unes bones festes i un feliç 2016 ple de salut, felicitat i benestar.

Els agraïm la seva constant confiança dipositada en els nostres professionals al llarg d’aquests 25 anys i, en especial, que hagin compartit amb nosaltres un any tan emotiu com ha estat el 2015 ple de sorpreses, regals, obsequis i novetats per a pacients, etc. Sense vostès no hagués estat possible arribar on som ara i els donem les gràcies ara i sempre. És per això que, tot i finalitzar un any de celebració, el 2016 els seguirem premiant la fidelitat mantenint els nous avantatges per a pacients.

Esperem que aquestes festes omplin la seva llar d’alegria, salut, benestar i felicitat i que l’any que ara comencem ens brindi noves oportunitats de viure junts moments d’alegria i felicitat.

Bones festes i feliç 2016,

 

Dr. Miquel Castellsagué Piqué i l’equip del Centre Dental M. Castellsagué

Experts en el teu benestar dental. 25 anys al teu costat.

Etiquetes: , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.