El Centre Dental M. Castellsagué celebra 25 anys amb nous avantatges i novetats per a pacients

Avantatges i beneficis

El Centre Dental M. Castellsagué, fundat pel Dr. Miquel Castellsagué Piqué, celebra el 25è aniversari ampliant el ventall d’avantatges per a pacients i oferint novetats pensades per seguir millorant el servei al pacient.

Kit d’higiene dental i bossa ecològica 25è aniversari de regal

regal-financament

Compromesos en proporcionar un servei altament professional i personalitzat, el Centre Dental valora i agraeix la confiança dels seus pacients dipositada en ells al llarg d’aquests25 anys. És per això que durant aquest 2015, per premiar la fidelitat i constància dels seus pacients, obsequiaran amb un kit d’higiene dental i una bossa ecològica de regal als pacients que estiguin rebent un tractament en el centre dental. Aconsegueixi el seu kit d’higiene dental i la seva bossa eco trucant al 93 870 98 06 o de forma online aquí.

Més avantatges i beneficis per a pacients

Gratüita


Primera visita gratüita.*

Aparcament gratuït


Primera hora d’aparcament gratuït a Pàrquings Blaus. Demani el seu tiquet de pàrquing a recepció després de la visita.

25è aniversari


Obsequis 25è aniversari: kit d`higiene dental 25è aniversari + bossa reutilitzable 25è aniversari de regal pels pacients en tractament que es visitin durant l`aniversari.**

Finançament personalitzat


El nostre personal l’informarà sobre les diverses possibilitats de finançament per trobar la millor solució per a cada cas.

50€ de descompte


Promocions i descomptes actuals: 50€ de descompte per implant addicional a partir del segon implant. Vingui i informi’s dels últims tractaments en implantologia oral.

Vingui i gaudeixi d’aquestes i moltes més novetats i beneficis per a pacients. Trobi més informació als apartats “Avantatges i finançament” i “25 anys d’història”, truqui sense compromís al 93 870 98 06 o contacti online aquí.

*Radiografia i demés exploracions complementàries, no incloses. A partir d’octubre de 2017 això pot haver canviat. Consulti-ho a recepció.
** 1 obsequi per pacient en tractament o que comenci tractament des del 18 de maig de 2015 al 31 de desembre de 2015 o fins a final d’existències.

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.