aligner transparent ortodòncia invisible invisalign

Descobreix la tècnica en ortodòncia “invisible” Invisalign®. Ortodòncia sense brackets

Al Centre Dental M. Castellsagué comptem amb aquesta innovadora tècnica (Invisalign®) que proporciona comoditat i eficàcia gràcies a alineadors transparents i sense necessitat de brackets. Aquí us expliquem en què consisteix.

Descobreix la tècnica en ortodòncia “invisible” Invisalign®. Ortodòncia sense brackets 0La tècnica d’ortodòncia “invisible” Invisalign® corregeix l’apinyament de dents, la mossegada creuada, dents separades i altres problemes de malposició amb l’ús d’alineadors transparents evitant l’ús de brackets.

Els alineadors o “aligners” són unes “fundes” transparents que es dissenyen a mida i que transmeten a les dents els moviments precisos que l’ortodoncista determina per a fer efectiva l’ortodòncia. Aquests alineadors es van canviant cada 7/10 dies o 15 dies (depenent del cas) per tal de generar els moviments esperats de forma ràpida i còmode i es poden treure i posar pel mateix pacient.

Major comoditat i precisió

Els aligners són transparents, a mida, més còmodes que els brackets, eficaços i extraïbles:

  • Es dissenyen de forma digital i s’imprimeixen amb tecnologia d’impressió 3D. Això permet major precisió de l’alineador. A més, en el nostre cas, utilitzem un escàner intraoral 3D d’última generació que permet prendre les mides còmodament sense introduir a la boca motlles fets amb pastes o pols. Més informació sobre l’escàner aquí.INVISALIGN ALIGNER
  • Es poden treure i posar fàcilment per tal de poder menjar i beure còmodament i per poder rentar els aligners i les dents sense obstacles ni brackets que dificultin la higiene diària dental.
  • Al ser transparents es converteixen en gairebé imperceptibles a simple vista pels altres. El somriure, per tant, és el més estètic possible durant el tractament ortodòntic i permet somriure sense complexos.

“No notaran que portes ortodòncia”

Quin procés se segueix?

iTero
iTero

Primer es realitza una exploració per part de l’ortodoncista (Dra Núria Gràcia Adrados), la qual determina el diagnòstic i planifica el tractament. A continuació es prenen mides amb l’innovador escàner intraoral 3D iTero®, obtenint un model digital en 3D, que ens permet dissenyar els aligners, i preveure quin serà el resultat final.

Un cop dissenyats i impresos els aligners es col·loquen a la boca del pacient. Llavors només caldrà visitar l’ortodoncista cada 7 dies o dues setmanes per a canviar d’aligner i així moure de forma controlada i regular les dents tot seguint el pla de tractament fins a arribar al resultat final.

Observa el resultat abans de començar

Gràcies al simulador a color del nostre escàner intraoral digital 3D, podem visualitzar l’aspecte que s’espera que tinguin les dents un cop acabat el pla. Permet veure l’estat de la boca en el moment inicial i com podria quedar després del tractament. D’aquesta manera, el pacient pot observar l’evolució esperada i fer-se una idea més clara del procés.

Per a més informació: el proper dimarts 30 de maig de 2017 oferirem una jornada de portes obertes gratuïta en el nostre centre dental per tal d’explicar aquesta tècnica a tots els pacients que vulguin veure-la de prop. A tots els assistents els farem una visita, un escaneig total de la boca i la visualització de resultats de forma gratuïta. Inscriu-te a la jornada de portes obertes aquí, trucant al 93 870 98 06 o enviant un email a info@centredentalcastellsague.cat

Etiquetes: , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.