Consells bàsics a seguir durant l’ortodòncia invisible

La Dra. Gràcia dóna quatre consells per a un major benestar del pacient durant el tractament d’ortodòncia amb alineadors transparents

 

L’ortodòncia invisible és una tècnica en ortodòncia que es basa en l’ús d’alineadors transparents removibles dissenyats amb tecnologia digital 3D i impresos en impressió 3D que permeten corregir apinyaments de dents, mossegades creuades, dents separades i gairebé tots els tipus de maloclusions dentals sense brackets. L’ortodòncia invisible és una opció còmode i higiènica i s’han de seguir les recomanacions del dentista pel seu correcte manteniment. La nostra ortodoncista, la Dra. Núria Gràcia, respon el següent qüestionari amb 4 consells:

Consells bàsics a seguir durant l’ortodòncia invisible 0
Dra. Núria Gràcia

“Mantenir una bona higiene bucodental, tenir cura dels alineadors, seguir les recomanacions de l’ortodoncista i assistir a les visites programades és molt important per a garantir un tractament controlat i minimitzar el risc de patir càries i problemes de geniva durant el procés ortodòntic”, segons la Dra. Gràcia.

1. Quan m’he de raspallar les dents?

“S’han de raspallar les dents cada cop que es mengi, especialment si es prenen aliments amb sucre. No fer-ho incrementa el risc de càries.”

2. Com netejar els alineadors?

“Pot netejar els alineadors amb la seva pasta de dents habitual. S’ha de fer diàriament.”aligner transparent ortodòncia invisible invisalign

3. Quantes hores he de portar els alineadors?

“Quantes més hores al dia es portin posats els alineadors, més efectius seran i menor serà el temps de durada del tractament. Jo recomano 22 hores al dia per a poder canviar els alineadors cada 7 dies. Si es porten menys temps al dia, s’haurà d’allargar el canvi d’alineador a 10 o 15 dies.”

4. Què fer si l’alineador s’omple de saliva en excés?

“Per evitar salivar en excés i que la saliva s’acumuli dins l’alineador, un truc és anar bevent petits glops d’aigua durant tot el dia.”

Per acabar la Dra. Gràcia recorda la importància de realitzar un tractament d’ortodòncia en un centre dental de qualitat i amb dentistes col·legiats i auxiliars qualificats per a garantir un correcte diagnòstic i tractament.

Més info:

Ortodòncia Invisible: https://www.centredentalcastellsague.cat/tractaments/ortodoncia/ortodoncia-invisible-invisalign/

Ortodòncia avançada, preguntes freqüents: https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/ortodoncia-avancada-preguntes-frequents/

Descobreix la tècnica en ortodòncia invisible sense brackets: https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/descobreix-la-tecnica-en-ortodoncia-invisible-invisalign-ortodoncia-sense-brackets/

Més informació al 93 870 98 06, a info@centredentalcastellsague.cataquí o a la nostra clínica dental del carrer Sant Jaume 43 Baixos (Granollers).

Etiquetes: , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.