El Centre Dental M. Castellsagué, centre solidari amb Oxfam Intermón

El Centre Dental M. Castellsagué rep el diploma com a col·laborador del Programa Inversió de l’ONG Oxfam Intermón

Des de fa anys, el Centre Dental M. Castellsagué col·labora amb Oxfam Intermón amb el Programa Transforma a partir d’ara anomenat Programa Inversió. Aquesta iniciativa consisteix en invertir la situació de pobresa de milers de famílies a tot el món impulsant petits negocis amb els quals reduir desigualtats i millorar les seves vides i les del seu entorn.

Participant en el Programa Inversió d’Intermón Oxfam el Centre Dental M. Castellsagué contribueix a la labor humanitària que du a terme l’ONG promovent valors com la responsabilitat, el compromís i la solidaritat. Amb aquesta contribució desitgem ajudar a qui més ho necessita més enllà de la nostra clínica. Creiem que un món millor és possible.

Agraïm a Oxfam Intermón l’entrega d’aquest diploma i els felicitem per la seva tasca.

El Centre Dental M. Castellsagué, centre solidari amb Oxfam Intermón 0

 

El Centre Dental M. Castellsagué, centre solidari amb Oxfam Intermón 1

 

Més info:

Oxfam Intermón – Programa Inversió: https://www.oxfamintermon.org/ca/que-pots-fer-tu/empreses/com-col-laborar/pimes-programa-inversio

https://www.oxfamintermon.org/sites/default/files/documentos/documentos/Programa-Inversio-Pimes-Oxfam.pdf

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.