salut dental setmana santa dentista granollers castellsagué

Com gaudir d’una bona salut dental durant Setmana Santa

Mona de Pasqua, bunyols, llet fregida… Gaudeix-ne mantenint sempre una bona higiene dental

Setmana Santa 2016 salut dental castellsagué granollersMona de Pasqua, bunyols, llet fregida, “torrijas”, “pestiños”, etc., moltes són les delícies que es mengen aquestes festes i que contenen sucre en excés. El sucre convertit en àcid pels bacteris acumulats a la boca pot erosionar la dentina exposant la dent a un major risc de patir problemes com la càries. Dolços sí, però mantenint una òptima higiene bucodental.

Per això és molt important accentuar la cura. En el Centre Dental M. Castellsagué els nostres doctors i les nostres higienistes dentals recomanen els següents punts a tenir en compte per Setmana Santa:

  • Si es va de viatge, portar sempre a sobre un kit d’higiene bucodental amb un raspall de dents, fil dental, pasta de dents, col·lutori…
  • Tan si es va de viatge com no, també cal portar un kit quan es va a menjar a fora de casa. En aquests àpats en els que hi ha celebracions hi sol haver més consum de sucres, alcohol, cafè, etc.
  • Intentar no consumir dolços en excés. Menja mona, bunyols… el que et vingui de gust! Però sense fer-ne un abús i sense oblidar la higiene bucal.
  • Si t’has deixat el raspall de dents, de forma excepcional, pots mastegar xiclet sense sucre per fer baixar els nivells d’àcid de la saliva.
  • Amb el cas dels nens, cal tenir la mateixa cura amb la seva higiene bucodental i, amb més incís, si porten ortodòncia.

Després de Setmana Santa recomanen concertar visita amb el dentista per fer una revisió i comprovar que la salut dental segueix sent la correcta o, si creu oportú, realitzar una higiene dental professional.

Més informació: pàgina sobre higiene dental i prevenció, a info@centredentalcastellsague.cat, al 93 870 98 06, al carrer Sant Jaume 43 Baixos (Granollers) o de forma online aquí. Els nostres especialistes resoldran el teus dubtes.

Etiquetes: , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.