Blanqueig dental personalitzat

Blanquejaments dentals 100% personalitzats supervisats pels nostres odontòlegs i realitzats per professionals qualificats

 

Com diu el Consejo General de Dentistas de España, els blanquejos dentals s’han de realitzar sota la supervisió d’un odontòleg. És un tractament dental que requereix el control d’un dentista i ser realitzat per professionals qualificats. A més, cal tenir present que cada persona és diferent i, per això, en el Centre Dental M. Castellsagué sempre hem realitzat blanquejos dentals personalitzats i, ara, n’hem incorporat de nous encara més específics.

Blanqueig dental personalitzat 0

 1. BLANQUEIG CLÍNIC

Un blanqueig clínic és un blanqueig que es realitza 100% a la clínica dental i el realitza una higienista professional qualificada que aplica el producte blanquejador. Si les dents són clares, amb 1 sessió sol ser suficient. Si les dents són molt fosques, se solen requerir 2 sessions.

 • És el blanqueig més intens i d’efecte immediat. És adequat per a pacients amb dents fosques.
 1. BLANQUEIG AMBULATORI

El blanqueig ambulatori és un blanqueig que el pacient realitza a casa seva amb la supervisió dels nostres professionals i de forma 100% guiada. Es realitzen 3 visites: en la primera es prenen mides de la fèrula, en la segona s’entreguen les fèrules i el producte blanquejador i en la tercera es fa un control i seguiment del tractament.

 • És el blanqueig amb un efecte més discret i progressiu. És ideal per a pacients amb sensibilitat dental o dents clares.
 •  Aquest tipus de blanqueig permet un repàs anual que es pot combinar amb la higiene periòdica a clínica.
 1. BLANQUEIG CLÍNIC + AMBULATORI

També hi ha la combinació dels dos tipus de blanqueig: el clínic i l’ambulatori. Aquest consisteix en realitzar 1 sessió de blanqueig a clínica en la que es realitza el blanqueig de clínica i es fan les mides de la fèrula, una visita en la que s’entreguen la fèrula i el producte blanquejador i una tercera visita en la que es realitza un control i seguiment.

 • D’aquesta manera tenim els avantatges dels dos tractaments en conjunt i, a més, permet realitzar un repàs anual de manteniment.

Els nostres professionals són els que, a clínica, diagnostiquen i determinen quin és el tipus de blanqueig dental adequat per cada pacient. 

 

RECOMANACIONS A SEGUIR DESPRÉS D’UN BLANQUEIG DENTAL:

 • Evitar o reduir el consum de determinats aliments especialment durant el tractament de blanqueig i dies posteriors a aquest: Blanqueig dental personalitzat 1
 • Mantenir una bona higiene dental diària.
 •  Realitzar les higienes dentals professionals periòdiques.
 •  Seguir les recomanacions específiques del professional.

Si està pensant en realitzar-se un blanqueig dental professional, no dubti en posar-se en contacte amb els nostres professionals al 93 870 98 06, a info@centredentalcastellsague.cat o de forma online aquí.

Més informació:

Blanqueig dental: https://www.centredentalcastellsague.cat/tractaments/estetica-dental/blanqueig-dental/

Aliments que taquen l’esmalt: https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/aliments-que-taquen-lesmalt-dental/

CONSEJO GENERAL DE DENTISTAS DE ESPAÑA: El Consejo de dentisas y el CED alertan sobre el uso actual de blanqueamientos dentales. https://www.consejodentistas.es/comunicacion/actualidad-del-consejo/noticias/ultimas-noticias/item/517-el-consejo-de-dentistas-y-el-ced-alertan-sobre-el-uso-actual-de-blanqueamientos-dentales.html

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.