Aliments que taquen l’esmalt dental

Si vol conservar el color blanc de les dents, li recomanem eliminar de la dieta aquests aliments

Des del Centre Dental M. Castellsagué aconsellem reduir el consum (i a poder ser, evitar del tot) de determinats aliments i productes que poden tacar l’esmalt i enfosquir el color blanc de les dents com els següents:

  • Cafè: és dels aliments que més taquen les dents per l’alta concentració de cromògens.
  • Refrescs, begudes gasoses ensucrades amb color i begudes energètiques: els colorants poden tacar l’esmalt i els sucres poden provocar càries.
  • Te: els tanins poden tenyir l’esmalt.
  • Fruites i verdures de colors intensos: el potent pigment de fruites com aranyons, mores, cireres, i verdures, poden tacar les dents.
  • Caramels, cupcakes i els dolços amb colorants: els colorans i els sucres són perillosos per a l’esmalt.
  • Salses i condiments: els colors intensos de la soja, el ketchup, la mostassa, el vinagre de mòdena o de la cúrcuma, el safrà, etc., poden tacar.

Aliments que taquen l’esmalt dental 0
Aliments que taquen l’esmalt dental 1

Tan si s’ha realitzat un blanqueig dental recentment com si fa temps, també recomanem evitar-los per a evitar que el color blanc enfosqueixi.

Recordem que és important que el pacient mantingui una bona higiene dental diària, que es realitzi les higienes dentals professionals periòdicament i segueixi les recomanacions del professional.

Si està pensant en realitzar-se un blanqueig dental professional, no dubti en posar-se en contacte amb els nostres professionals al 93 870 98 06, a info@centredentalcastellsague.cat o de forma online aquí.

 Més informació: pàgina sobre el blanqueig dental professional.

Etiquetes: , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.