Salut dental i Notícies
Aliments que taquen l’esmalt dental
Escrit per centre dental
0 Comentaris
Blanqueig dental, Blanqueig dental, Salut dental i notícies
Si vol conservar el color blanc de les dents, li recomanem eliminar de la dieta aquests aliments
Des del Centre Dental M. Castellsagué aconsellem reduir el consum (i a poder ser, evitar del tot) de determinats aliments i productes que poden tacar l’esmalt i enfosquir el color blanc de les dents com els següents:
- Cafè: és dels aliments que més taquen les dents per l’alta concentració de cromògens.
- Refrescs, begudes gasoses ensucrades amb color i begudes energètiques: els colorants poden tacar l’esmalt i els sucres poden provocar càries.
- Te: els tanins poden tenyir l’esmalt.
- Fruites i verdures de colors intensos: el potent pigment de fruites com aranyons, mores, cireres, i verdures, poden tacar les dents.
- Caramels, cupcakes i els dolços amb colorants: els colorans i els sucres són perillosos per a l’esmalt.
- Salses i condiments: els colors intensos de la soja, el ketchup, la mostassa, el vinagre de mòdena o de la cúrcuma, el safrà, etc., poden tacar.
Tan si s’ha realitzat un blanqueig dental recentment com si fa temps, també recomanem evitar-los per a evitar que el color blanc enfosqueixi.
Recordem que és important que el pacient mantingui una bona higiene dental diària, que es realitzi les higienes dentals professionals periòdicament i segueixi les recomanacions del professional.
Si està pensant en realitzar-se un blanqueig dental professional, no dubti en posar-se en contacte amb els nostres professionals al 93 870 98 06, a info@centredentalcastellsague.cat o de forma online aquí.
Més informació: pàgina sobre el blanqueig dental professional.
Etiquetes: blanqueamiento dental, blanqueig dental, blanquejament, dents tacades, dientes manchados, manchas dientes, manchas esmalte, taques dents, taques esmalt