30 DE MAIG: Jornada Informativa GRATUÏTA d’ortodòncia INVISALIGN®

Vine el 30 de maig i descobreix l’ortodòncia INVISALIGN® de forma gratuïta

En el Centre Dental M. Castellsagué comptem amb la innovadora tècnica en ortodòncia “invisible” Invisalign®. Per donar a conèixer de prop aquesta tècnica, el dimarts 30 de maig realitzarem una Jornada Informativa Gratuïta anomenada “Dia Invisalign®” per a tots els pacients que vulguin venir a descobrir què és Invisalign®.

Què és invisalign®?

aligner transparent ortodòncia invisible invisalignLa tècnica d’ortodòncia “invisible” Invisalign® és una técnica en ortodoncia que corregeix l’apinyament de dents, la mossegada creuada, dents separades i altres problemes de malposició amb l’ús d’alineadors transparents evitant l’ús de brackets.

Els alineadors o “aligners” són unes “fundes” transparents que es dissenyen a mida i que transmeten a les dents els moviments precisos que l’ortodoncista determina per a fer efectiva l’ortodòncia. Aquests alineadors són transparents i estètics; són dissenyats a mida amb escàner digital 3D i impresos amb tecnologia d’impressió 3D; són eficaços; són més còmodes que els brackets i es poden treure i posar per a major comoditat del pacient.

Més informació en el post del blog: “Descobreix la tècnica en ortodòncia “invisible” Invisalign®. Ortodòncia sense brackets”

 

30 DE MAIG: Jornada Informativa GRATUÏTA d’ortodòncia INVISALIGN® 1En què consistirà la Jornada Informativa Gratuïta “Dia Invisalign®”?

El proper dimarts 30 de maig es durà a terme la Jornada Informativa Gratuïta “Dia Invisalign®” i consistirà en mostrar de forma gratuïta a tots els pacients assistents en què consisteix la tècnica, quin pla de tractament se segueix en cada cas particular, quins resultats esperats es poden obtenir, etc.

En resum, tots els assistents a la jornada gaudiran GRATUÏTAMENT de:

Descobriràs a l’instant com quedarà el teu somriure després d’Invisalign!

Més informació sobre l’escàner intraoral 3D iTero® i el simulador de resultats aquí: “NOU escàner intraoral digital 3D per a ortodòncia i implants”. 

És obert a tothom?

, és obert a tothom que vulgui descobrir Invisalign® i consultar el seu cas a la nostra ortodoncista sense compromís.

Què he de fer per assistir a la jornada del 30 de maig?

El “Dia Invisalign®” serà una jornada informativa gratuïta amb atenció 100% individualitzada. És a dir, que la nostra Dra. Núria Gràcia estarà al 100% per a cada assistent. D’aquesta manera, tothom qui vulgui, podrà ser atès personalment amb calma i de forma 100% personalitzada per la doctora i plantejar-li tots els dubtes que es vulguin.

Per tal de poder garantir aquesta atenció, cal que tots els assistents s’inscriguin prèviament en el següent formulari, trucant al 93 870 98 06 o enviant un email a info@centredentalcastellsague.cat Les places són limitades.

Cal inscripció prèvia!

30 DE MAIG: Jornada Informativa GRATUÏTA d’ortodòncia INVISALIGN® 2
Inscríbese aquí para asistir a la jornada gratuita:


*El Centre Dental M. Castellsagué contactará en breve con usted por email o teléfono para confirmar su asistencia al evento.

Etiquetes: , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.