resum-2016-centre-dental-castellsague-ok

Un 2016 ple de novetats en el Centre Dental M. Castellsagué

Finalitzem l’any amb nous serveis, avantatges i tractaments per a pacients.

Com cada any, en el Centre Dental M. Castellsagué (Granollers) incorporem novetats per a millorar el servei i el tractament del pacient en el nostre centre dental, perquè per a nosaltres la satisfacció del pacient és el nostre objectiu principal. Aquí en fem un resum.

A nivell de comunicació, transparència, visibilitat i innovació en comunicació digital hem incorporat la visita virtual Tour 360º de Google que permet a l’usuari conèixer de forma intuïtiva, còmode i atractiva les nostres instal·lacions des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu (mòbil, tableta, ordinador…).

En constant innovació

Seguint amb la nostra política d’oferir un tractament integral als pacients i amb les últimes tècniques en odontologia hem incorporat dues novetats:

– El tractament per a l’apnea del son i els roncs amb el dispositiu oral OrthoApnea®. Més informació aquí.blog-orthoapnea-apnea-del-son-roncs-granollers

– El software 3D coDiagnostiX ™ per a la planificació digital d’implants. Més informació aquí. portatil-amb-imatge-codiagnostix-1-portada-post

Pel que fa a servei seguim treballant dia a dia per oferir una atenció de la major qualitat, professionalitat i proximitat possible sempre pensant en el benestar del pacient. És per això que, entre d’altres coses, hem continuat obrint el mes d’agost.

I, finalment, ens enorgulleix poder dir que aquest any el diari comarcal El 9 nou ens ha dedicat 2 articles:

Reportatge 25 anys El 9 nou Centre Dental Castellsagué 2016

  • a la nostra experiència i qualificació en el tractament d’implants dentals amb un article en el que parlem de la importància d’un tractament implantològic de qualitat. Consulta’l aquí.

Medicina Qualitat Implants dentals clínica dental granollers El 9 nou Vallès Oriental 11 abril 2016

>>Avantatges per a pacients

Totes aquestes novetats se sumen als nombrosos avantatges i serveis per a pacients de sempre que pots consultar aquí o a la pàgina d’Avantatges i finançament:

AVANTATGES:

Primera visita i revisions gratuïtes*

1 hora d’aparcament gratuït a Pàrquings Blaus

50€ de descompte per implant dental addicional

Finançament personalitzat

 

SERVEIS:

  • sobre-nosaltres-instal-lacionsDoctors col·legiats i equip de professionals altament qualificats
  • Atenció individualitzada
  • Seguiment dels tractaments realitzats
  • Servei d’estudi personalitzat de cada cas
  • Recordatoris de visites personalitzat
  • Instal·lacions accessibles per a persones amb mobilitat reduïda
  • Aparell d’ortopantomografia digital
  • Radiologia digital
  • Escàner intraoral 3D iTero únic a la zona
  • Software 3D coDiagnostiX (NOU)
  • Circuït complet d’esterilització
  • Atenció presencial, telefònica, per email (info@centredentalcastellsague.cat), per web (formulari de contacte) i a través de les xarxes socials (Facebook,Twitteri GooglePlus)
  • Ampli horari de servei d’atenció telefònica, online i presencial de dilluns a dijous de 8:00h a 20:00h (migdia obert) i divendres de 8:00h a 14:30h.
  • Agost obert

*Exploracions complementaries no incloses. A partir d’octubre de 2017 això pot haver canviat. Consulti-ho a recepció.

Més informació al 93 870 98 06, al carrer Sant Jaume 43 Baixos de Granollers, a info@centredentalcastellsague.cat i aquí.

Experts en el teu benestar dental.

Novetats 2015: https://www.centredentalcastellsague.cat/salut-dental-i-noticies/2015-aniversari-novetats-avantatges-i-obsequis/

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Ortodoncia Gracia Adrados SLP tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar les comunicacions d'aquest blog i donar resposta a les consultes plantejades pels usuaris. La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. L'usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en l' Avís Legal i Política de Privacitat.