Inici » Gaudeixi d'un somriure complet amb una pròtesi dental completa

Gaudeixi d’un somriure complet

Les pròtesis dentals completes són una bona solució quan no es disposa de cap dent a la boca. Poden ser unimaxil·lars o bimaxil·lars, és a dir, superior, inferior o ambdues en el cas de no tenir dents en cap de les arcades.

Protesi-dental-completa

Em podré treure i posar la pròtesi?

Sí. Les pròtesis dentals completes són de tipus amovible, és a dir que es poden col·locar i retirar pel mateix pacient molt fàcilment sense necessitar una habilitat manual especial.

Em durarà molts anys?

Sí. La qualitat dels materials i dels nostres professionals juntament amb un bon manteniment dut a terme pel pacient, contribueix a la llarga durabilitat de les pròtesis. Aconsellem realitzar una correcta neteja diària de la pròtesi i acudir al dentista periòdicament per realitzar, si és necessari, algun reajustament i comprovar el bon estat de la pròtesi.

Quins avantatges té una pròtesi dental completa?

La funció de la pròtesi dental completa és aconseguir un equilibri oclusal entre l’arcada superior i la inferior per tal de restablir la funció masticatòria necessària per gaudir dels àpats i de la vida quotidiana. També contribueix a millorar l’estètica per poder gaudir d’un somriure més agradable i saludable. Aquest tipus de pròtesis també són utilitzades com un tractament provisional en el cas que posteriorment es realitzi una pròtesi completa amb implants.

La meva pròtesi dental completa quedarà ben fixada o es mourà?

L’estabilitat de la pròtesi depèn de l’os permanent de cadascú. En el cas que vostè no disposi d’os suficient per suportar la pròtesi, els nostres professionals l’orientaran per trobar la millor opció per garantir l’estabilitat. Les opcions més utilitzades són la retenció a través d’implants, ja que així aconseguim un suport per a la pròtesi que li confereix més subjecció i major comoditat.

Tindré un aspecte natural?

Sí. Els materials que utilitzem són d’alta qualitat i una de les característiques que tenen és que permeten escollir la forma i el color de peça més semblant possible a les seves dents naturals i les resines acríliques imiten molt bé el color i l’aspecte de les genives.

Especialistes:

Laura García Palma

Odontòloga

Col. 4465 pel COEC

Odontòloga col·laboradora en el Centre Dental M. Castellsagué.

Laura García Palma

Anna Jofré Puigcorbé

Odontòloga

Col. 5708 pel COEC

25 anys d’experiència en el Centre Dental M. Castellsagué com a auxiliar, higienista dental i posteriorment col·laborant com a odontòloga.

Anna Jofré Puigcorbé

Relacionat:

  • No s'ha trobat res.